Tendintele din retail, dezbatute in cadrul primei editii Romanian Retail Convention

Tendintele din retail, dezbatute in cadrul primei editii Romanian Retail Convention

Prima editie a Romanian Retail Convention, organizata de Expo Media, a avut loc pe 7 noiembrie, in incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel, anunta un comunicat de presa emis de organizator.

In cadrul conferintei au fost propuse cateva solutii moderne de eficientizare a costurilor din retail: gestionarea automatizata a tichetelor de masa, automatizarea procesului de cumparare, un bun management al stocurilor.

“Peste o treime din companiile de retail care intra in insolventa sunt de fapt profitabile” a afirmat Dragos Chivu, (Managing Director, Printec Romania), explicand importanta lichiditatilor in acest domeniu si faptul ca multe firme profitabile pot ajunge sa isi pierda creditorii din cauza intarzierilor de alimentare a conturilor, alaturi de faptul ca stocurile reprezinta motorul de business in aceasta nisa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related