Brandurile preferate ale barbatilor romani

Brandurile preferate ale barbatilor romani

Barbatii au si ei branduri preferate, chiar daca sunt mai pregatiti sa renunte la ele in cazul in care le scad veniturile, in comparatie cu femeile.

Raportul Barbatul – de la arc la shopping cart, realizat de Lighthouse sub umbrela SMARK Research, analizeaza barbatii romani, oferind informatii relevante despre stilul lor de viata, pasiuni, interese, obiceiuri de cumparare si consum, atitudini si valori, si ofera un top al preferintelor lor in ce priveste brandurile.

Printre preferintele celor mai multi respondenti (peste 40%) gasim branduri de traditie, cu o promovare constanta si puternica. Pe primul loc se claseaza Gillette, urmat de Colgate/Palmolive (mai ales in Transilvania), Coca-Cola si Nokia.

Cei din segmentul tanar noteaza in mai mare masura branduri care sunt in general asociate cu un stil de viata dinamic: Adidas (44%), Nike (40%), Heineken (37%), BMW (35%), Durex si McDonalds (33%)

Topul complet al brandurilor preferate de barbatii romani este detaliat in raport, despre care puteti afla informatii mai multe de pe site-ul dedicat.

Studiul cuprinde o cercetare cantitativa (din usa in usa) si cercetare calitativa (focus grupuri) . A fost realizat pe un esention de barbati romani, cu varste cuprinse intre 20 si 55 de ani, la nivelul oraselor cu peste 50.000 de locuitori.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related