MagazinulTau.ro – de 12 ani pe piata de e-commerce din Romania

MagazinulTau.ro – de 12 ani pe piata de e-commerce din Romania

In 2013, MagazinulTau.ro sarbatoreste 12 ani de existenta pe piata de e-commerce din Romania. Aniversarea este marcata printr-o noua interfata a site-ului si prin oferte speciale intre 18 -30 noiembrie, arata un comunicat emis de More Than Pub.

Cifra de afaceri a magazinului operat de Alliance Computers este de 5 milioane de euro, acesta comercializand produse IT si gadgeturi. MagazinulTau.ro incorporeaza si un blog prin intermediul caruia clientii sunt informati cu privire la cele mai noi aparitii de pe piata IT sau de alte evenimente din domeniu.

"Alaturi de colegii mei de la Alliance Computers, ne-am implicat intr-un proiect de e-commerce care se integra firesc in politica de dezvoltare a companiei. Ne-am bazat pe cunostintele noastre si pe motivatie si nu am gresit. Am invatat prin a face si am testat diverse tactici de marketing, vanzarile fiind foarte bune. S-au schimbat multe de-a lungul anilor, de la comportamentul consumatorului, care s-a modificat o data cu tehnologia si cu fluctuatiile economice, la piata devenita mult mai competitiva. Tinem pasul cu tot ce se intampla pe piata si cu preferintele romanilor, avand ca obiectiv consolidarea business-ului prin optimizarea costurilor, eficientizarea proceselor operationale si extinderea categoriilor de produse", a declarat Dan Calugareanu (CEO, Alliance Computers).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related