UniCredit Tower, gazda verde a evenimentelor SMARK KnowHow

UniCredit Tower, gazda verde a evenimentelor SMARK KnowHow

Gazda celor 6 evenimente SMARK KnowHow din 2014 va fi sediul central al UniCredit Tiriac Bank, UniCredit Tower. Proiectata de Westfourth Architecture si dezvoltata de Bog’Art, cladirea face parte din proiectul “City Plans” al UniCredit care vizeaza reorganizarea sediilor principale ale grupului din 13 orase (Milano, Roma, Munchen, Viena, Varsovia, Hamburg, Bucuresti, Praga, Moscova, Zagreb, Bologna, Torino si Verona).

Spatiul care va gazdui workshop-urile si conferintele SMARK KnowHow nu a fost ales intamplator: noul loc de desfasurare a evenimentelor este un spatiu luminos, care face parte dintr-o cladire care se remarca printr-un volum atipic, plina de elemente "verzi" si zone de inspiratie. 

Constructia, finalizata in mai 2012, a fost dezvoltata in conformitate cu sistemele internationale de certificare a cladirilor sustenabile. Pe langa impactul scazut asupra mediului datorat designului si executiei, constructia este prevazuta cu senzori pentru limitarea consumului de energie electrica si apa. 

SMARK KnowHow, platforma concentrata de evenimente destinate industriei marcomm, se asociaza in 2014 cu un spatiu coerent, care introduce speakerii si participantii la conferinte intr-un cadru potrivit pentru temele abordate.

UniCredit Tower a fost ales ca spatiu pentru gazduirea evenimentelor SMARK KnowHow si datorita proiectelor artistice/culturale pe care le gazduieste. In lobby-ul cladirii au loc periodic expozitii cu lucrari din colectia de arta a grupului UniCredit, in prezent regasindu-se, in spatiul care abunda de lumina naturala, expozitia Frost Flowers, a treia dintr-o serie de expozitii-concept gazduite de banca.

Din martie pana in noiembrie, sase conferinte si workshopuri vor fi organizate in seria SMARK KnowHow, acoperind cele mai importante preocupari ale profesionistilor din marketing, comunicare, research si productie. Evenimentele vor urmari teme legate de: promotii, comunitati de brand, cercetare de piata, targetarea femeilor, a barbatilor si a tinerilor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune



Branded


Related