Angelli aniverseaza 20 de ani in Romania

Angelli aniverseaza 20 de ani in Romania

Lider pe piata vinurilor spumante si a aperitivelor pe baza de vin, Angelli aniverseaza anul acesta 20 de ani de activitate in Romania.

Intrarea pe piata romaneasca a brandului s-a facut in 1994, cand Angelli era reprezentat doar de vinul spumant, un an mai tarziu lansandu-se gama de lichioruri. In 1996 este introdusa in Romania si gama de vermut, in acelasi an incepand si pomovarea produselor prin intermediul campaniilor publicitare. Au urmat sapte ani de dezvoltare continua a companiei si a distributiei.

Anul 2003 marcheaza integrarea Angelli in concernul german Henkell & Co, grup care mai ajungea astfel sa cuprinda 18 tari europene.  In anii care urmeaza, experienta colegilor germani a contribuit la consolidarea brandului Angelli pe piata romaneasca, astfel incat el este azi cunoscut de 80% dintre romani (conform unui studiu realizat de Reveal Marketing Research in 2011). Angelli este o marca recunoscuta si international, in tari europene ca: Spania, Italia, Ungaria, Turcia, Grecia, Letonia, Danemarca, Finlanda, Cipru, Olanda, Republica Moldova, Anglia, Austria, Serbia dar si in alte tari ale lumii, precum Japonia, Canada sau Israel.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related