Simona Popescu (Alexandrion Group), despre proiectul Glenfiddich care promoveaza romanii cu povesti de succes

Simona Popescu (Alexandrion Group), despre proiectul Glenfiddich care promoveaza romanii cu povesti de succes

Primul proiect dezvoltat de Glenfiddich impreuna cu PR People, Book of Succes, este o platforma online care urmareste sa aduca in lumina reflectoarelor oameni de succes din Romania, care au ajutat la dezvoltarea domeniilor in care activeaza, cu scopul de a o oferi o comunicare direct conectata la valorile brand-ului Glenfiddich. Am stat de vorba cu Simona Popescu (Brand Manager Whiskey Category, Alexandrion Group) despre initiativele din 2013 ale brandului Glenfiddich si despre obiectivele proiectului Book of Success, beneficiile si legatura cu brandul.

Initiativele din 2013
Glenfiddich vorbeste cu si despre un public premium, selectiv in ceea ce priveste produsele, cat si contentul. Glenfiddich este leader in categoria Single Malt, pe toate canalele de vanzare. Aceasta categorie are un procent relativ mic in intregul segment de whisky din Romania, insa, in cadrul categoriei volume market share-ul sau este ascendent.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related