Un blogger a castigat o Dacia Logan pe Orkestra.ro, o platforma dedicata blogosferei si brandurilor

Un blogger a castigat o Dacia Logan pe Orkestra.ro, o platforma dedicata blogosferei si brandurilor

SEO monitor a organizat in perioada 3 martie – 27 aprilie 2014 Blog Spring Orkestra un concurs de articole pentru bloggeri. Concursul s-a desfasurat pe platforma Orkestra.ro, prin intermediul careia se urmareste incurajarea dezvoltarii blogosferei romanesti si promovarea brandurilor autohtone in mediul online, arata un comunicat emis de agentie.

La Blog Spring Orkestra au aderat 32 de sponsori din randul clientilor SEO monitor, printre care Arabesque, Philips, Cocktail Holidays, evoMag, MiniPrix, Blue Air si Elefant.

La Blog Spring Orkestra au participat 330 de bloggeri care au realizat 1783 de articole pentru cele 32 de campanii cu teme diferite din concurs. Fiecare campanie a avut cate un sponsor care a oferit cel putin 3 premii pentru primii bloggeri din clasamentul campaniei. In total au fost puse in joc peste 100 de premii in valoare totala de peste 70.000 de lei. Marele premiu, oferit de SEO monitor, a fost un autoturism care a revenit bloggerului cu cel mai mare punctaj acumulat in concurs, Mihai Zmole (neuronusinguratic.com).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related