Patru proiecte romanesti, in semifinalele Electrolux Design Lab

Patru proiecte romanesti, in semifinalele Electrolux Design Lab

Patru proiecte din Romania intra anul acesta in semifinalele Electrolux Design Lab, concursul international organizat de Electrolux, care le propune tinerilor desingeri de pe tot globul sa dezvolte concepte care vor reprezenta viitorul in zona electrocasnicelor, arata un comunicat emis de Golin.

"Electrolux Design Lab este o competitie in centrul careia se afla inovatia. Curajul de a inova este ceea ce Electrolux isi doreste sa insufle tinerilor designeri din toata lumea. Succesul obtinut pana in acest moment de proiectele din Romania se datoreaza in primul rand studentilor care le-au gandit si apoi intregii echipe care s-a ocupat de promovarea si popularizarea lor. Le dorim mult succes in continuare si speram ca proiectele din Romania vor ajunge cat cat mai departe in competitia Electrolux Desing Lab 2014", a declarat Carmen Georgescu (Marketing & Communication Manager, Electrolux Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related