Paravion.ro ofera roaming gratuit in destinatiile de vacanta preferate ale romanilor, prin optiunea „Roaming pe zi” de la Vodafone

Paravion.ro ofera roaming gratuit in destinatiile de vacanta preferate ale romanilor, prin optiunea „Roaming pe zi” de la Vodafone

Paravion.ro, primul operator de turism 100% online din Romania, in parteneriat cu Vodafone Romania, unul dintre cei mai importanti operatori telecom din tara, lanseaza, pentru perioada august-septembrie 2014, o campanie prin care ofera gratuit optiunea „Roaming pe zi” abonatilor Vodafone care achizitioneaza pachete de vacanta prin Paravion.ro, in cele mai vizitate destinatii de vacanta, din insulele grecesti, Turcia si Spania.

Campania lansata de cele doua companii se adreseaza tuturor clientilor comuni Paravion.ro si Vodafone care achizitioneaza de pe Paravion.ro pachete de vacanta in destinatii din Uniunea Europeana si Turcia, precum Antalya, Bodrum, Kos, Creta, Chania, Corfu, Rhodos, Santorini, Mykonos, Mallorca sau Tenerife.
Potrivit regulamentului campaniei, acestia trebuie sa achizitioneze pachetele de vacanta complete pentru destinatiile mentionate pana la data de 30 septembrie, sa fie clienti persoane fizice Vodafone si sa dispuna de abonamente compatibile cu optiunea Roaming pe zi.

„Obiectivul nostru este sa le oferim clientilor vacanta perfecta, din momentul in care isi aleg destinatia, pana la ultimul moment, al imbarcarii spre casa. Avand in vedere ca insulele grecesti, Turcia si Spania se numara printre destinatiile de vacanta preferate ale romanilor, ne-am gandit, alaturi de partenerul nostru Vodafone, sa le facem vacanta mai usoara, eliminand grija roaming-ului”, declara Remus Visan, Managing Director Paravion.ro.

Pentru a dispune integral de beneficiile campaniei, clientii Paravion.ro si Vodafone trebuie sa achizitioneze un pachet turistic complet (bilet de avion charter, cazare si alte servicii specifice pachetelor cu destinatiile Antalya, Bodrum, Kos, Creta, Chania, Corfu, Rhodos, Santorini, Mykonos, Mallorca, Tenerife) pana la data de 30 septembrie de pe Paravion.ro, si sa sa activeze optiunea de Roaming pe zi de la Vodafone pe perioada vacantei.

Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din Romania si ofera servicii precum rezervari de bilete de avion, vacante, inchirieri auto si hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 si de solutii de siguranta dezvoltate de catre PayU. In 2013, Paravion.ro a lansat aplicatia pentru mobil Paravion powered by Vodafone prin care utilizatorii isi pot rezerva si plati zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienti, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related