Anemari-Helen Necsulescu este noul Director de Programe al Habitat for Humanity Romania

Anemari-Helen Necsulescu este noul Director de Programe al Habitat for Humanity Romania

Anemari-Helen Necsulescu are o experienta de peste 15 ani in sectorul non-guvernamental si 7 ani in management. Anterior, Anemari-Helen Necsulescu a fost Director Executiv al Asociatiei ACCEPT (2013-2014), Director Executiv al Asociatiei Community Links (2011-2013), iar timp de sapte ani a detinut diverse pozitii in cadrul German Marshall Fund si International Republican Institute.

La Habitat for Humanity Romania, Anemari-Helen Necsulescu va coordona Departamentul National de Programe, fiind responsabila de realizarea si implementarea strategiei de programe si advocacy la nivel national si de dezvoltarea programelor filialelor Habitat for Humanity Romania.

“Anemari-Helen Necsulescu completeaza echipa Habitat for Humanity Romania, care s-a consolidat incepand cu acest an cu oameni profesionisti si dedicati. Sunt convins ca este omul potrivit care va face ca proiectele noastre sa se extinda, iar resursele sa fie gestionate cat mai eficient pentru a ajuta mai multi oameni sa aiba o locuinta decenta. Ii uram bun-venit si ii dorim mult succes”, a declarat Mario DeMezzo, director national Habitat for Humanity Romania.

“Am cunoscut indeaproape impactul extraordinar pe care organizatia Habitat for Humanity il are in viata unei familii, unei comunitati, si mi-am dorit sa ma alatur acestei energii pozitive. Aduc cu mine experienta, puterea de munca si dorinta de a dezvolta programele ce vor schimba viata a mii de oameni. Pe de alta parte, dreptul la o locuinta decenta si situatia locuintelor din Romania reprezinta un subiect aflat prea putin pe agenda publica de la noi si imi doresc sa schimb acest lucru“, spune Anemari-Helen Necsulescu.

Anemari-Helen Necsulescu este specializata in stiinte politice. Ea detine un doctorat (Consolidare si tranzitie in Romania post-comunista: articularea dialogului dintre societatea civila si actorii politici) si un masterat in Stiinte Politice, ambele obtinute la Universitatea din Bucuresti.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related