Primul training avansat de marketing B2B va avea loc pe 15 octombrie

Primul training avansat de marketing B2B va avea loc pe 15 octombrie

La nivel mondial companiile mari se dezvolta treptat, iar cele mici si mijloci se adapteaza rapid la nevoile pietei sau folosesc tehnici inovatoare pentru a supravietui. Strategiile de marketing B2B sunt astazi un factor important ce poate influenta succesul unei companii.

Jaakko Alanko, trainer cu 40 de ani experienta vine pentru prima data in Romania pe 15 octombrie la Crowne Plaza Hotel sa sustina un workshop avansat de marketing B2B. Participantii vor avea ocazia sa creeze si sa afle tactici eficiente de implementare a strategiilor de marketing integrat, ce cresc vanzarile pe termen lung. 

Workshop-ul de o zi, Integrated B2B marketing generates more sales - again and again, va oferi strategii de integrare eficienta in mixul de marketing, tactici de generare a leadurilor de vanzari, realizarea unui plan de marketing strategic si tactici de dezvoltare a brandurilor.

Trainerul a pregatit o agenda complexa, formata din patru sesiuni, cu informatii avansate, idei noi si tactici eficiente care sa aduca imbunatatiri in abordarea strategiilor de marketing. Participantii vor avea ocazia sa reevalueze strategiile de marketing din companii, sa afle cum sa aduca plus valoare brandului prin activari interne si sa cum sa comunice eficient cu clientii.

Jaakko Alanko va oferi exemple relevante din experienta sa de peste 40 de ani si va prezenta cele mai bune tactici ce dau rezultate in companiile cu diferite profile. Participantii vor invata cum sa comunice eficient cu clientii chiar si in momente de criza, cum sa-si motiveze angajatii si cum sa-si creasca vanzarile. Trainerul a pregatit exemple concrete din companiile carora le-a oferit consultanta de-a lungul timpului: Nokia, Ericsson, Siemens, Huawei, Dow, Fujitsu, DiverseyLever, Lloyds Bank, American Cyanamid, Kerry Foods, Sodexo, Stora Enso, UPM, M-Real, Valmet, Danisco si Fiskars etc.

La workshop sunt asteptati specialisti in marketing, brand manageri, directori de marketing si comunicare dar si practicienii din domeniu care doresc sa-si imbunatateasca strategiile de marketing B2B.
Pentru mai multe detalii cu privire la eveniment, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related