Bosch lanseaza noile seturi de accesorii V – Line pentru pasionatii de bricolaj

Bosch lanseaza noile seturi de accesorii V – Line pentru pasionatii de bricolaj

Bosch a primit in mod repetat premii pentru design-ul truselor sale de accesorii destinate mesterilor, concernul german supunandu-le constant unui proces de imbunatatire. Astfel, Bosch a marit numarul de seturi de accesorii pentru pasionatii de DIY si lanseaza in Romania generatia V – Line, o noua generatie de seturi adaptate nevoilor actuale ale clientilor. Aceasta noua gama cuprinde cinci variante diferite de seturi, in doua dimensiuni. Ele se evidentiaza prin design-ul deosebit, atragator, prin etichetarea clar aranjata si prin vizibilitatea maxima a accesoriilor continute. Adaptate in mod optim la cerintele diferitelor grupe de mesteri – de la cei ocazionali, pana la mesterii ambitiosi, trusele contin diverse sortimente de accesorii, cu un numar cuprins intre 41 si 91 de piese.

Dispunerea ordonata si extragerea simpla, sigura a accesoriilor reprezinta avantajele deosebite oferite de trusele de accesorii V – Line. In interior, dimensiunile accesoriilor continute, precum si utilizarea acestora, sunt reprezentate vizibil prin intermediul pictogramelor, simplificand alegerea accesoriilor potrivite. Pentru o trecere rapida in revista, toate componentele setului sunt afisate pe o lista aflata pe partea posterioara a valizei.

Noua gama de seturi V-line cuprinde:
• Setul cu 41 de accesorii burghie si capete de surubelnita cu surubelnita unghiulara;
• Setul cu 48 de accesorii burghie si capete de surubelnita TiN cu bara magnetica;
• Setul cu 68 de accesorii burghie si capete de surubelnita, briceag, bara magnetica si surubelnita unghiulara;
• Setul cu 83 de accesorii burghie si capete de surubelnita, lanterna cu LED si cheie franceza;
• Setul cu 91 de accesorii burghie si capete de surubelnita, surubelnita cu clichet si bara magnetica.

Cu seturile de accesorii V – Line de la Bosch pot fi efectuate aproape toate aplicatiile din domeniul mesteritului. Componentele principale ale setului sunt sculele manuale, burghiele pentru prelucrarea diferitelor materiale, precum si capetele de surubelnita pentru diferite tipuri de suruburi.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related