Marketing for Women 2014: Best Practice - Femeile vin de pe Venus?

Marketing for Women 2014: Best Practice - Femeile vin de pe Venus?

Barbatii sunt razboinici si vin de pe Marte. Femeile sunt delicate si dragastoase, deci vin de pe Venus. Chiar asa sa fie? In al doilea panel din cadrul Marketing for Women 2014 punem la indoiala traditionalele origini venusiene ale femeilor din punct de vedere al comunicarii. O sa vedem, poate, ca femeile pot sa "vina" de pe toate planetele. La fel si barbatii. Dar despre ei o sa vorbim mai pe larg maine, 30 octombrie, in cadrul Marketing for Men 2014.

Le ascultam in cele ce urmeaza pe Anca Mitu (Executive Manager, Privileg Catering), Claudia Chirilescu (Owner, Spoon Media), Ana-Maria Maier (Consumer Insights Leader, Nielsen Romania) si Andreea-Maria Grigoras (Researcher, Alpha Bank), Anca Secara (Brand Manager, Peroni Nastro Azzurro & Redd's - URSUS Breweries), Denisa Mihai (PR & Advertising Manager Romania & Moldova, AVON) si Dana Nae Popa (Realistic Managing Partner & Business Developer, pastel).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related