Romanian Youth Focus 2014: Inspiratie pentru tinerii de toate varstele

Romanian Youth Focus 2014: Inspiratie pentru tinerii de toate varstele

Ne-am afundat dincolo de orice jena in subiectul "tineri" timp de doua paneluri de la Romanian Youth Focus 2014. Si ne-a placut atat de mult, ca ne-am mai bagat nasul in treburile lor pret de inca un panel. Cine a condus discutiile, intrebati?

Valentin Suciu (Creative Partner, Jazz Communication), urmat de Matei Psatta (Head of Social Media & Strategic Planning, iLeo), Andrei Lacatus/Shurubel (Noise Creator, UTV & Mind Tickler, 10Lucruri.ro) si Stefan Chiritescu (Head of Planning, Kaleidoscope Proximity). Pornim?

Valentin Suciu (Creative Partner, Jazz Communication) a incurajat marcomm-ul sa spuna "Povesti pentru generatia care nu mai crede in povesti". Din exterior, Generatia Z pare cinica, superficiala si neimplicata, o parere la care ne-a spus ca subscria si Vali in urma cu cativa ani. Mai mult, i se parea ca tineretul nu poate sa-si formeze opinii clare si nu vrea sa se implice in nimic, nu are dorinta de a se exprima in niciun fel. In lumina experientelor personale, traite in relatia cu fiul lui (dar nu numai), perceptia i s-a schimbat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related