ecomTEAM 2015, profita de ultimele zile early bird

ecomTEAM 2015, profita de ultimele zile early bird

Pana la data de 20 februarie vei mai putea profita de oferta de 30% reducere la bilete pentru evenimentul regional de eCommerce ecomTEAM 2015. Beneficiaza de asemenea de tarifele exceptionale pentru magazine online si nu rata sansa de a te intalni si a discuta cu experti internationali si din Romania. 

Evenimentul eCommerce va avea loc pe 1-2 aprilie 2015, la Hotel Kronwell, Brasov, si va reuni, in premiera in tara, experti din mai multe arii aferente comertului online din Marea Britanie. Mai ai 5 zile pentru a profita de preturile excelente, incepand cu 27,3 euro pentru workshop-uri si pana la 41,3 euro pentru conferinta.

Pe langa speakeri de exceptie din Romania, manageri de top ai unor business-uri precum Google, eMag,  2Parale.ro, DPD, Zitec sau Vivre, conferinta a atras si speakeri din Marea Britanie, fiecare cu experienta de peste 10 ani in industrie, pe una dintre cele mai provocatoare si dezvoltate piete din lume.

Judith Lewis lucreaza in eCommerce din 1996, fiind una dintre cele mai “vechi” din industrie, avand o experienta greu de egalat in Social Media Optimisation, SEO si PPC Management. Puteti interactiona cu ea in cadrul workshop-ului “Integrarea comunicarii online in multiplatforme”.

Tamsin Fox-Davies a consiliat mii de IMM-uri in promovarea eficienta si eMail marketing, considerand ca aceste business-uri mici si mijlocii reprezinta “motorul de crestere al economiilor”. Peste 10 ani de experienta in online si eCommerce dar si faptul ca este membra a board-ului Association of UK Business Mentors o recomanda ca o gazda perfecta a workshop-ului Promotii Eficiente/eMail Marketing.

Lukasz Zelezny a fost prezent in cadrul a zeci de conferinte internationale, umpland sali de energie dar si de informatii foarte utile in zona de Analytics si SEO. Pe langa un workshop pe Google Analytics, extrem de interesant si la obiect, acesta va sustine in cadrul conferintei din prima zi si un Key Speech pe SEO.

Jack Norell are expertiza in SEO dar si SEM, venind la ecomTEAM cu “un bagaj” de peste 10 ani de experienta in domeniu pe probabil cea mai concurentiala piata din Europa – Marea Britanie. El va sustine un workshop pe SEO in care isi propune sa ofere sfaturi concrete despre cum sa implementezi instrumente pentru a-ti mari traficul si a converti mai eficient, subliniind de asemenea si care sunt greselile de evitat in SEO.

EcomTEAM este un eveniment dedicat industriei eCommerce realizat de publicatia de business wall-street.ro si fondat de reteaua de afiliere 2Parale.ro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related