30% reducere pentru magazinele online la ecomTEAM si 7 motive pentru a fi prezent la ecomTEAM 2015

30% reducere pentru magazinele online la ecomTEAM si 7 motive pentru a fi prezent la ecomTEAM 2015

ecomTEAM 2015 se apropie cu pasi repezi, 1-2 aprilie 2015 urmand sa reprezinte epicentrul comertului online din Romania, la Brasov. Enumeram doar 7 motive – cifra magica – pentru care trebuie sa fii prezent la eveniment, daca activezi, direct sau indirect, in eCommerce.

30% pentru magazinele online, foloseste codul 2Paralespecial30

1. Discuta fata in fata cu experti eCommerce din Marea Britanie, cel mai dezvoltat stat din Europa din punct de vedere al comertului online. La ecomTEAM 2015 am adus in Romania nume mari din industrie care au, fiecare, ani de experienta in eCommerce si lucreaza sau au lucrat pentru companii precum Virgin, Google, Zopa, HP, Skanska sau eBay.

2. Business lounge-ul este perfect pozitionat in Hotel Kronwell, locul unde poti sa te relaxezi alaturi de parteneri de afaceri sau potentiali noi clienti/parteneri de afaceri. Profita din plin de zilele eCommerce-ului si incheie noi parteneriate care sa duca la cresterea profitabilitatii companiei tale!

3. Avand in vedere ca evenimentul are loc la Brasov, audienta va fi mult mai atenta si concentrate pe oportunitatile de business (si nu numai).

4. Ce ar fi un eveniment eCommerce fara speakeri de top!? Vei avea ocazia sa asculti, sa pui intrebari si sa vorbesti cu nume de top din industrie – oficiali ai Google, eMag, investitori si antreprenori, producatori software sau 2Parale, cea mai mare retea de afiliere din tara!

5. Workshop-uri specializate, sustinute de experti britanici si romani; spre deosebire de alte evenimente, workshop-urile ecomTEAM se adreseaza in special celor care cunosc deja destul de bine domeniile (SEO, PPC, Promotii eficiente etc.), aducand in mod clar plus valoare specialistilor care participa. Cu alte cuvinte, sfaturi practice, concrete, implementabile.

6. Studii de piata prezentate in premiera si in exclusivitate pentru ecomTEAM; acestea vor fi practice, cu date interesante pe care le vei putea folosi in strategia companiei tale.

7. …nu cel din urma motiv, dar trebuia bifat, Brasovul in sine! Unul dintre orasele fanion ale Romaniei pe care il puteti vizita, relaxandu-va, imbinand astfel placerea cu business-ul. Sa speram la vreme buna!

Ne vedem la Brasov!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related