In 7-8 mai, Bucuresti devine capitala comertului online

In 7-8 mai, Bucuresti devine capitala comertului online

TeCOMM, unul dintre cele mai mari evenimente de ecommerce din tara, ajunge in Bucuresti in perioada 7-8 mai, la Hotel Crowne Plaza.

Ecommerce va fi cuvantul de ordine, analizat din toate unghiurile in cele doua zile ale conferintei, in care specialisti in comertul online vor veni cu solutii practice si idei inovative pentru afacerile online.

Participantii vor avea sansa sa afle tendintele 2015 in ecommerce, modele de business, modalitati de finantare, optimizare si eficientizare a costurilor, workshopuri tehnice din comertul online, toate acestea de la unii dintre cei mai importanti specialisti internationali in vanzari online din Marea Britanie, Germania, Polonia, Rusia, Cehia si Olanda

TeCOMM in cifre

150 de speakeri si 1200 de participanti sunt cifrele care caracterizeaza ceea ce a insemnat experienta TeCOMM in primele 5 editii. Prin prima editie din Bucuresti, TeCOMM ajunge acum in patru orase importante din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca (29-30 octombrie 2015, editia a 5-a), Timisoara (editia 1) si Iasi (6 noiembrie 2015, editia a 2-a).

Structura eveniment:

• Ziua 1-7 mai: Conferinta de Ecommerce si RoMagento - vor fi prezentari si dezbateri cu noutati si recomandari, iar in paralel workshopuri dedicate developerilor de magazine online care folosesc platforma Magento.

• Ziua 2- 8 mai: Workshop-uri si MarkDay: 12 workshopuri in 2 sali paralele pentru cei interesati de SEO, optimization, CRO, analytics, conversii, logistica si trademark si alte 6 workshopuri dedicate specialistilor in marketing digital in cadrul MarkDay.

Iata cativa dintre principalii speakeri de la aceasta editie: Martin Newman (CEO, Practicology), Ralf Haberich (CCO, Webtrekk), Florian Jansen (Managing Director & Co-founder, LaModa).

Vezi aici lista completa de speakeri si temele abordate.

Vino la TeCOMM si alatura-te proprietarilor de magazine online, specialistilor in vanzari si marketing online, furnizorilor de servicii in eCommerce: ePayments, solutii financiare, servicii web, hosting, logistica etc

Inscrierile la TeCOMM se fac pe site unde gasiti lista speakerilor confirmati si agenda completa a fiecarei zile. Puteti achizitiona un bilet la pret redus, daca va inscrieti din timp!

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related