La sfarsit de Aprilie dam STARt-ul Carierei Tale!!

La sfarsit de Aprilie dam STARt-ul Carierei Tale!!

In perioada 23-25 aprilie 2015 va avea loc cea de-a treia editie a proiectului STARt in cariera. Anul acesta tema centrala este "Construim puzzle-ul carierei tale". Printre temele de discutie ce vor fi abordate se numara leadershipul, drumul de la idee la afacere, transformarea obstacolelor in oportunitati, factori de motivatie si echilibrul intre viata personala si cariera.

Prin acest eveniment ne propunem sa ii ajutam pe tineri sa creeze conexiuni reale intre informatiile pe care le detin si experientele de care au avut parte pana in prezent.

Participantii vor avea ocazia de a afla despre experientele unor persoane de succes si de a le pune intrebari acestora. Astfel, prin puterea exemplului ei vor descoperi raspunsurile la cel putin o parte dintre intrebarile lor frecvente.

Editia curenta porneste de la oferirea unor exemple practice, continua cu aprofundarea temelor abordate si se concretizeaza prin oportunitati de start in cariera.

Evenimentul se va desfasura pe trei zile, astfel:

ZIUA 1 – conferinta cu sectiune de Q&A, urmata de o sesiune privata de networking;
ZIUA 2 – o serie de workshopuri prin care se vor aprofunda principalele subiecte abordate in timpul conferintei;
ZIUA 3 – activitati si briefuri in urma carora reprezentantii unor companii vor oferi opor-tunitati de practica si internshipuri.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded