Forbes Romania organizeaza cea dea doua editie a conferintei Forbes Heroes

Forbes Romania organizeaza cea dea doua editie a conferintei Forbes Heroes

Din dorinta de a-i pune in valoare pe oamenii care schimba vieti si care dau mai degraba ceva inapoi societatii decat sa se gandeasca mai intai la bunastarea lor materiala, Forbes Romania organizeaza cea dea doua editie a conferintei Forbes Heroes, un eveniment despre inovatie, performanta si modele adevarate.

Pornind de la principiul ca adevaratele modele se descopera si se chestioneaza, Forbes va aduce in fata unui public numeros, pe 16 mai, la Arcub, oameni de exceptie care si-au lasat amprenta in mai multe domenii. Pentru ca de aproape o suta de ani, brandul Forbes promoveaza oamenii care contribuie la progresul societatii si a caror voce conteaza, 20 de personalitati ale vietii publice romanesti vor fi prezente in fata tinerilor dornici de a afla cat mai multe de la ei.

Povestile celor 20 de speakeri vor purta publicul printr-o calatorie initiatica, pornind de la starea initiala de chestionare a status quo-ului, in sesiunea BE BRAVE AND CHALLENGE EVERYTHING, la luarea initiativei si perfectionarea practicilor folosite, in sesiunea PRACTICE & GET BETTER, la depasirea propriilor limite si inovarea continua, in sesiunea DESIGN, IMAGINE AND CREATE, si ajungand in final la stadiul de experti care schimba opinii si ii conduc pe ceilalti spre succes, in sesiunea STEP UP AND TAKE THE LEAD.

Care sunt sfaturile celor 20 de speakeri pentru tineri si cum au reusit sa depaseasca toate obstacolele ce le-au aparut? Aflati pe 16 mai, la Forbes Heroes.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related