Programul "Sanatatea incepe in farfurie" a ajuns la cea de-a 4-a editie

Programul "Sanatatea incepe in farfurie" a ajuns la cea de-a 4-a editie

Selgros Cash&Carry Romania, impreuna cu Chef Cezar Munteanu, continua pentru cel de-al 4-lea an consecutiv programul de educatie alimentara "Sanatatea incepe in farfurie". 

Misiunea declarata a programului este de a cultiva o atitudine pozitiva fata de nutritie, care sa se dezvolte odata cu cresterea copiilor. Elevii din clasele I-IV inclusi in program vor urma lectii impreuna cu Chef Cezar Munteanu, care le va prezenta cele mai importante fructe si legume pe baza beneficiilor pentru sanatate, transformandu-le in supereroi.



Anul trecut, peste 9500 de copii din 57 de scoli au participat in programul Sanatatea incepe din farfurie. In 2015, proiectul Selgros vizeaza scoli din Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.

"Ne bucuram sa incepem din nou caravana „Sanatatea incepe din farfurie” si sa invatam copiii sa se hraneasca sanatos si sa inteleaga beneficiile legumelor si fructelor pentru o dezvoltare corecta a mintii s a trupului. In acest an, Marele Premiu va consta intr-o tabara in care copiii vor invata sa gateasca, sa decoreze briose, sa intre in tainele teatrului si sa participe la numeroase alte activitati educative. Misiunea acestui proiect si a companiei SELGROS este de a contribui, alaturi de parinti, la educatia copiilor in spiritul unui stil de viata sanatos, asa incat acestia sa creasca mari, frumosi si sanatosi", a declarat Daniela Sima (Marketing Manager Selgros Cash&Carry Romania).

 

"Anul trecut am intalnit peste 5000 de copii entuziasti si curiosi, care au descoperit in fructe si legume niste prieteni de incredere. Iar acum, pornim din nou la drum in toata tara pentru a intalni si a cunoaste si alti copii isteti si curiosi, dornici sa invete ce se ascunde in spatele legumelor si fructelor.

Cei mici nu sunt in general mari fani ai fructelor si legumelor sau sunt foarte selectivi, principala bariera fiind gustul. Prin combinatii de alimente si tehnici de gatire, unele poate necunoscute parintilor, reinventam sau dam mai mult gust legumelor si fructelor, facandu-le astfel mai prezente in mesele zilnice ale celor mici. Educatia copiilor prin joaca si sprijinirea parintilor cu informatii si sfaturi practice de gatit sunt elemente esentiale ale evolutiei spre o alimentatie echilibrata si sanatoasa.

Alaturi de Selgros si Asociatia Chef Cezar continui eforturile incepute acum patru ani, de a-i imprieteni pe cei mici cu fructele si legumele si de a le oferi o nutritie sanatoasa, tinand cont in acelasi timp si de preferintele lor", a declarat Chef Cezar Munteanu (partener fondator al programului "Sanatatea incepe din farfurie", Chef Rotisseurs du Bailliage de Roumanie si fondator al "Asociatiei Chef Cezar pentru un stil de viata sanatos").

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related