Samsung, desemnat cel mai de incredere brand de telefonie mobila din Romania de Reader’s Digest

Samsung, desemnat cel mai de incredere brand de telefonie mobila din Romania de Reader’s Digest

Samsung Electronics Romania a primit titlul "Most Trusted Brand 2015" la categoria telefonie mobila in cadrul studiului Trusted Brands realizat anual de publicatia Reader’s Digest. Distinctia a fost acordata in cadrul Galei Trusted Brands, organizata marti, 5 mai. Samsung a fost desemnat cel mai de incredere brand de telefonie mobila in sase din cele sapte tari europene in care studiul a fost efectuat.

"Tehnologia are un rol tot mai important in viata de astazi a consumatorilor si ne bucuram ca le-am castigat increderea prin inovatie continua si relevanta. Ne propunem sa le oferim in continuare acestora tehnologie de top, pentru a aduce mai mult confort si eficienta in viata de zi cu zi, dar si noi oportunitati de petrecere a timpului liber si socializare. Toate acestea aduc inspiratie si experiente noi, pentru a-si dezvolta in continuare stilul de viata smart care li se potriveste", a declarat Mihaela Stanoiu (Head of Corporate Marketing in cadrul Samsung Electronics Romania si Bulgaria). 


Mihaela Stanoiu

Trusted Brands 2015 s-a desfasurat concomitent in sapte tari europene, printre care si Romania, respondentii avand la dispozitie pentru a alege 20 de categorii comune si un numar de maximum 18 categorii locale. Este important sa subliniem ca participantii la sondaj nu au primit variante de raspuns, ci au fost rugati sa nominalizeze ei insisi marcile in care au incredere si sa le evalueze apoi in functie de "Calitate", "Valoare excelenta", "Imagine puternica", "Intelegerea nevoilor clientilor" si "Responsabilitate sociala".

Studiul a fost realizat in perioada septembrie - noiembrie 2014, iar respondentii au fost selectati din baza de date de clienti activi ai Reader's Digest din tarile participante: Austria, Elvetia, Finlanda, Germania, Portugalia, Romania si Rusia. In perioada mentionata, in Europa s-au trimis 285.396 de chestionare cu intrebari deschise, dintre care 50.000 in Romania. Selectarea esantionului consultat a fost efectuata astfel incat sa reflecte profilul populatiei din fiecare tara. Din Romania au fost analizate 1.986 de chestionare completate. Procesarea datelor si a rezultatelor a fost operata de catre compania britanica Wyman Dillon Ltd.

Smartphone-urile Samsung au primit, de-a lungul timpului, numeroase distinctii si premii din partea utilizatorilor, dar si a specialistilor. Anul acesta, mai multe telefoane Samsung au primit premii pentru inovatie la targul de electronice CES 2015. Printre acestea se numara Galaxy Note Edge, Galaxy Note 4 si Galaxy S5. De asemena, Samsung se situeaza pe locul sapte in topul Interbrands "Best Global Brands 2014".

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related