Aur pentru Romania la Transylvania Horse Show 2015

Aur pentru Romania la Transylvania Horse Show 2015

Calin Nemes a castigat medalia de aur la Concurs Complet International (CCI 1*) iar studentii romani, Cristian Ceausescu, Raul Ilioi si Bogdan Leonte au castigat Cupa Natiunilor la Studenti, concurand cu echipe din 14 tari.

Concurenti si suporteri din 14 tari au participat, in acest weekend, la Transylvania Horse Show, cel mai cunoscut concurs hipic international din Romania, care s-a desfasurat in satul Prod, la 16 km de Sighisoara. Evenimentul s-a bucurat de prezenta a peste 4000 de oameni care au venit in inima naturii pentru a se bucura de concurs si pentru a cunoaste mai bine tainele calariei.

Cea de-a cincea editie a Transylvania Horse Show a gazduit trei tipuri de competitii: Concurs Complet International (CCI*), Concurs Complet - categoria Novici si Pre Novici si Concursului International Universitar - Cupa Natiunilor pentru Studenti (AIEC Student Riders Nation Cup - Romania 2015), organizat in colaborare cu Association International des Etudiants Cavaliers (AIEC).
Calin Nemes a castigat medalia de aur la Concurs Complet International (CCI 1*) la Transylvania Horse Show 2015.

Calin Nemes a castigat, cu calul Eros, medalia de aur la Concurs Complet International (CCI 1*) in cadrul celei de-a cincea editii a Transylvania Horse Show. Locul doi la categoria CCI 1*, la o diferenta de 27,80 puncte, a fost ocupat de Viorel Bubau cu calul Rustic.

                   Cal              Calaret             Tara          Punctaj total
     Eros             Calin Nemes          RO                    67,9
   Rustic           Viorel Bubau          RO                    95,7

La aceasta disciplina de Proba Completa concurentii profesionisti au avut de parcurs 3 probe: dresaj, obstacole si cross-country. Pentru a fi in clasament, cuplul cal-calaret trebuie sa parcurga integral toate cele 3 probe. Castigator este declarat cuplul care, dupa cele 3 probe de concurs, a acumulat cele mai putine puncte de penalizare. Conform regulamentului international, un calaret poate participa la acesta disciplina de Concurs Complet cu maxim 3 cai cu conditia sa parcurga integral toate cele 3 probe. Concursul a fost organizat in colaborare cu Federatia Ecvestra Romana (FER) si Federatia Ecvestra Internationala (FEI).

Concurs Complet - categoria Novici, Pre Novici si Pre Novici Copii.

La categoria Novici medalia de aur a fost castigata tot de Calin Nemes care, la aceasta clasa, a facut echipa cu calul Funny Flight. Locul doi a fost castigat de Orsolya Juhasz si calul Romantic Boy iar locul trei de Monica Zagan cu calul Avalanche.

            Cal                       Calaret             Punctaj total
Funny flight                  Calin Nemes                     57,6
Romantic Boy            Orsolya Juhasz                   61,6
                 Avalanche                  Monica Zagan                     70,3               

Categoria Pre Novici

                    Cal                Calaret            Punctaj total
       Epic            Adrian Gherghina        58,7
       Kira               Takacs Sandra           80,6
        Aspen         Valentin Mihalcea       104,1

Categoria Pre Novici Copii

              Cal                 Calaret           Punctaj total
Yavrum          Timea Kovacs              62,7

Echipa Romaniei a castigat Cupa Natiunilor pentru Studenti la Concursul International Universitar (AIEC Student Riders Nation Cup - Romania 2015).

Aurul a fost castigat, pentru prima data, de echipa Romaniei formata din calaretii Cristian Ceausescu, Raul Ilioi and Bogdan Leonte. Argintul a revenit echipei de studenti din Germania iar bronzul echipei Austriei.

La individual, medalia de aur a fost castigata de studenta Katharina Wilding din Austria. Medalia de argint a fost primita de catre Kaeye Anne din Belgia iar bronzul i-a revenit studentei germane, Alexandra von der Leyen.

Transylvania Horse Show a primit premiul "Concursul anului" pentru editiile 2011, 2012 si 2014 din partea AIEC (Association Internationale des Etudiants Cavaliers), cea mai mare asociatie de acest gen din lume. La aceasta sectiune studenti din toata lumea au concurat la 2 probe: dresaj si sarituri obstacole.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related