Samsung va lansa Galeria de Arta SUHD

Samsung va lansa Galeria de Arta SUHD

Samsung Romania va lansa prima galerie de arta digitala SUHD din Romania expusa cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie. Prin intermediul gamei de top a televizoarelor Samsung, creatiile digitale vor putea fi redate in forma cea mai apropiata de viziunea artistilor.

Prin acest demers, Samsung isi propune sa aduca arta digitala mai aproape de pasionatii de arta, demonstrandu-le ca aceasta isi poate gasi locul chiar in locuinta lor. Publicul este invitat sa selecteze operele propuse de catre ambasadorii campaniei: Janina Nectara, Maurice Munteanu, Cristina Bazavan si Sanziana Pop si de curatorii Galeriei Artmark.

Arta digitala poate fi exprimata in cel mai mic detaliu prin intermediul televizoarelor Samsung SUHD, definite atat printr-un design minimalist, cat si printr-o tehnologie avansata care asigura un contrast puternic, o luminozitate sporita, culori si detalii mai intense.

Tehnologia nano-cristal a televizoarelor SUHD permite transmiterea unei game variate a culorilor, redand cea mai pura imagine si cea mai eficienta luminozitate disponibila in prezent. Aceasta tehnologie le ofera telespectatorilor cu pana la de 64 de ori mai multe nuante ale culorilor decat televizoarele UHD obisnuite.

Tehnologia de redare SUHD analizeaza automat nivelul de luminozitate a imaginilor pentru a reduce consumul de energie, afisand un contrast excelent si luminozitate de pana la 2,5 ori mai buna decat a televizoarelor obisnuite.

Janina Nectara, Maurice Munteanu, Cristina Bazavan si Sanziana Pop, impreuna cu doi specialisti Artmark, Ioana Ciocan si Mihai Zgondoiu, au fost provocati sa descopere artisti digitali talentati din Romania. In cadrul seminarului interactiv sustinut de specialistii Artmark, cei patru ambasadori au avut ocazia sa invete care sunt lucrurile care definesc si valorifica o creatie digitala.

Astfel, ei au avut parte de o introducere in lumea artei, iar misiunea lor a fost de a descoperi 12 artisti digitali care sa isi doreasca sa isi expuna creatiile proprii pe gama de top Samung.

Patru dintre artistii selectati in urma acestui proces vor deveni pionieri, avand ocazia de a-si expune lucrarile in cadrul Galeriei de arta SUHD. Acestia vor fi selectati de specialistii Artmark impreuna cu publicul, prin votare pe site-ul campaniei.

Galeria de arta SUHD va reuni pe 1 iulie, in cadrul vernisajului, la Galeriile Artmark, Bucuresti, pasionatii de tehnologie, dar si iubitorii de frumos.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related