Eleganta si nonconformism, cuvintele-cheie ale noilor accesorii pentru femeile in afaceri

Eleganta si nonconformism, cuvintele-cheie ale noilor accesorii pentru femeile in afaceri

Lansat la sfarsitul anului 2014 ca o provocare in fata tinutelor business clasice pentru femei, brandul ALISIA ENCO continua sa indemne la creativitate prin noile colectii de accesorii.

Construit in jurul unui element-icon, camasa, brandul ALISIA ENCO vine in fata femeilor cu o invitatie – sa nu accepte stereotipiile si tinutele conforme, sa nu isi ingradeasca personalitatea si sa indrazneasca sa se exprime liber prin hainele si accesoriile pe care le aleg. Toate acestea, sintetizate sub forma unui manifest pentru creativitate in business, ce reflecta viziunea fondatoarei marcii, antreprenoarea Alice Botnarenco, asupra tinutei de business la feminin.

Noile accesorii ALISIA ENCO contopesc elemente contrastante, pentru a crea ceva complet nou – feminin si masculin, traditional si avangardist, familiar si extravagant, totul intr-un melanj de forme, culori si materiale. Echilibrul se gaseste in punctul asupra caruia nu s-a facut nicio concesie: calitatea tesaturilor. Realizate din matase, in, poplin si dantela, accesoriile ALISIA ENCO demonstreaza ca nonconformismul nu inseamna lipsa confortului si a calitatii.

Fuziunea dintre feminitate si masculinitate a dat nastere cravatelor ALISIA ENCO, in care se regasesc finetea matasii, stralucirea culorilor si indrazneala unor forme inedite, in trei colectii ce isi rezuma trasaturile in numele lor: Petite, Manly si Cravette.

Cea de-a doua colectie a fost conceputa pentru a transmite incredere in sine, hotarare si eleganta, esentializata sub forma un accesoriu statement potrivit atat tinutelor business, cat si celor de seara. Gulerele ALISIA ENCO iti dau imboldul necesar pentru a experimenta cu imaginea ta si libertatea de a face asta in timpul necesar inchiderii unui buton.

Versatilitatea este ceea ce a dat nastere salurilor din in ALISIA ENCO, acompaniata de candoarea unor culori calde si de naturaletea unui material apreciat de-a lungul mileniilor in toate culturile lumii. Imprumutandu-si numele din traditia populara romaneasca, salurile Doina, Maria sau Dumitra sunt insotitoare ideale ale tinutelor de zi cu zi, indiferent daca sunt purtate peste umeri, in jurul gatului sau peste par.

Colectiile ALISIA ENCO se comercializeaza in prezent exclusiv prin intermediul propriului magazin online. Livrarea produselor se realizeaza oriunde in lume, iar transportul in Romania este gratuit.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related