Penny Market deschide un magazin in orasul Zimnicea, judetul Teleorman, si ajunge la o retea de 165 de unitati la nivel national

Penny Market deschide un magazin in orasul Zimnicea, judetul Teleorman, si ajunge la o retea de 165 de unitati la nivel national

Din 8 iulie 2015, locuitorii din Zimnicea, judetul Teleorman, isi pot face cumparaturile in magazinul Penny Market din orasul lor, situat pe str. Eroilor nr. 5. Penny Market Zimnicea este a 6-a unitate deschisa de retailerul german in judetul Teleorman, magazine Penny Market aflandu-se deja in Alexandria (2), Turnu Magurele (2) si Rosiorii de Vede (1).

Dupa cum si-a obisnuit cumparatorii, si locuitorii din Zimnicea vor gasi in magazinul Penny Market din orasul lor o gama variata de produse alimentare si nealimentare (autohtone si internationale, cu un excelent raport calitate - pret), un raion de brutarie, de la care nu lipsesc painea proaspata si produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor, sau gama Penny (calitate pe cinste, la preturi chibzuite).

Magazinele Penny Market sunt recunoscute de clientii retelei ca o destinatie de prospetime: o oferta diversificata de legume si fructe proaspete, mezeluri si carne proaspata, lactate si branzeturi, oua si produse din peste.

Calitatea produselor comercializate de magazinele Penny Market este supusa unui proces continuu de testare, din dorinta de a satisface in permanenta nevoia consumatorilor de a achizitiona produse de buna calitate, la preturi avantajoase.

In plus, conceptul Penny Ambiente, dupa care sunt organizate marfurile la raft si care este caracteristic retelei Penny, le garanteaza noilor clienti cumparaturi rapide si confortabile.

Oferte speciale cu ocazia deschiderii

Cumparatorii Penny Market din Zimnicea vor fi intampinati cu:

- promotii atractive: cascaval Rucar – 8,78 lei/500 g, pui grill – 6,99 lei/kg, ulei de floarea soarelui Ulvex – 9,79 lei/ 2 l, banane – 3,99 lei/kg;
- oferte la produse pentru gratar: pulpe de pui inferioare Delgusto – 7,49 lei/600 g, carnati de pui Agricola – 4,99 lei/250 g, cotlet de porc fara os, feliat Mesterul Macelar – 11,99 lei/650 g, bere blonda Noroc – 6,39 lei/3 l;
- super week-end, intre 10 – 12 iulie 2015: ciuperci grill champignon – 3,49 lei/500 g, salam copt si afumat Agroardeal – 2,49 lei/300 g, cafea instant Casa Blanca – 10,99 lei/200 g.

 

Cardul Penny aduce reduceri de 20%
In perioada 8 - 14 iulie, in fiecare zi, in noul Penny Market Zimnicea, posesorii Cardului Penny beneficiaza de Happy Days, respectiv zile cu reducere de 20% la o anumita categorie de produse: mezeluri (miercuri, 8 iulie), produse congelate, fara inghetata
(joi, 9 iulie), cafea (vineri, 10 iulie), detergenti de rufe (sambata, 11 iulie), ketchup & mustar (duminica, 12 iulie), conserve de legume si fructe (luni, 13 iulie), ciocolata si praline (marti, 14 iulie).

Cardurile Penny se acorda pe loc in magazin, in baza completarii unui simplu formular.

Penny Market din Zimnicea ocupa o suprafata de 800 mp, are 68 de locuri de parcare si a creat 12 locuri de munca la nivel local. Magazinul va fi deschis de luni pana sambata, intre orele 07:30 – 22:00 si duminica, intre 08:00 – 20:00.

Avantajele magazinelor Penny Market

Prezenta in Romania inca din anul 2005, reteaua de magazine Penny Market se bazeaza pe o buna adaptare la preferintele si nevoile consumatorilor romani. Astfel, alaturi de beneficiul preturilor mici, Penny Market ofera clientilor sai:

- un sortiment echilibrat de produse autohtone (achizitionate de la producatorii locali) si internationale;
- produse proaspete si de calitate;
- cumparaturi rapide, gratie conceptului Penny Ambiente;
- vouchere compensatorii in valoare de 5 lei;
- posibilitatea returnarii produselor;
- articole noi, unele in premiera, in fiecare zi de miercuri.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related