Peroni Nastro Azzurro aduce esenta culturii italiene in Bucuresti

Peroni Nastro Azzurro aduce esenta culturii italiene in Bucuresti

Peroni Nastro Azzurro, berea italiana super premium numarul unu in lume, anunta un nou proiect de mare amploare prin care isi propune sa aduca in atentia publicului designul, cinematografia, fotografia si cucina italiana, ca forme de expresie pentru arta ospitalitatii: Casa di Peroni.

Spatiu dedicat initiativelor artistice inspirate de rafinamentul si bucuria stilului italian, Casa di Peroni va aduce toamna aceasta, pe parcursul a trei saptamani, esenta culturii italiene in peisajul bucurestean.

Evenimentele pe care Casa di Peroni le va gazdui vor da oaspetilor ocazia sa descopere noi forme de expresie ale artei ospitalitatii, prin intermediul unui spatiu in care obiectele de design, ingredientele autentice, expozitiile interactive si experientele culinare inedite se impletesc intr-o sarbatoare a rafinamentului, creativitatii si efervescentei stilului italian.

"Prin deschiderea Casei di Peroni ne propunem sa aducem o noua sursa de inspiratie publicului, reunind artisti deja consacrati si tineri artisti romani care reusesc sa dea expresie, prin lucrarile lor, pasiunii si creativitatii pe care italienii le manifesta in design, cucina, cinematografie si fotografie. Prin evenimentele pe care Casa di Peroni le va gazdui, continuam sa celebram arta ospitalitatii si sa readucem in atentia publicului esenta stilului italian, parte definitorie in personalitatea brandului Peroni" a declarat Anca Secara (brand manager Peroni Nastro Azzurro).

Adresa spatiului, data de deschidere a Casei di Peroni, selectia de artisti care isi vor expune lucrarile in cadrul acesteia si programul evenimentelor care vor avea loc pe parcursul celor trei saptamani vor fi anuntate in curand pe site, pe blogul Peroni Diario, si pe pagina de Facebook.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related