Copiii au ales: aproape 60% dintre micuti prefera in vacanta plastilina Play-Doh

Copiii au ales: aproape 60% dintre micuti prefera in vacanta plastilina Play-Doh

57% dintre copiii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani adora sa se joace in aceasta vara cu super-plastilina Play-Doh „Frizeria pentru minioni”.

Potrivit unui studiu realizat de producatorul de jocuri si jucarii Hasbro Romania, in parteneriat cu Phoenicia Holiday Resort din statiunea Mamaia, cei mici prefera jocurile creative in vacanta. Cercetarea face parte dintr-un proiect initiat de Hasbro Romania cu scopul de a afla care sunt jucariile preferate de copii pe timpul verii. 

Simpaticii minioni i-au cucerit pe copiii aflati pe litoral, care au ales sa dea frau liber creativitatii alaturi de plastilina Play-Doh. Conform aceleiasi cercetari, pe locul al doilea in topul preferintelor copiilor de 3-6 ani se afla un alt set de plastilina: Play-Doh „Salonul lui Rainbow Dash”.

In acelasi timp, 70% dintre fetitele cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani au ales sa intre in lumea magica My Little Pony, impreuna cu poneiul Rarity, iar baieteii din aceeasi categorie de varsta au plasat figurinele Transformers in topul preferintelor.

Copiii cu varste de peste 10 ani au participat si ei la cercetarea Hasbro, iar 44% dintre acestia au oferit jocului Jenga titulatura de cel mai distractiv joc al verii. Astfel, chiar si in vacanta, copiii aleg jucarii care le stimuleaza imaginatia si care le testeaza si dezvolta perspicacitatea.

Pe de alta parte, copiii de peste 10 ani care au participat la cercetare au plasat pe locul al doilea blasterele Nerf si Nerf Rebelle, care le permit sa porneasca adevarate batalii racoritoare cu alaturi de prieteni.

Pornind de la aceasta cercetare, adultii care se pregatesc sa plece in vacanta alaturi de copiii lor stiu ce jucarii sa puna in bagaj.

"Pentru parinti, alegerea jucariilor potrivite pentru vacanta este o mare provocare. Acest studiu ne convinge inca o data de importanta pe care adultii trebuie sa o acorde alegerii jucariilor atunci se pregatesc sa plece in vacanta cu familia. Este bine sa tina cont de faptul ca toti copiii au nevoie de diversitate pentru a nu se plictisi, de aceea trebuie sa aleaga, impreuna cu cei mici, jucarii ce le vor stimula creativitatea si care le dau posibilitatea sa interactioneze cu parintii. Astfel vor reusi sa petreaca o vacanta plina cu armonie, intelegere si amintiri frumoase" a declarat Ligia Moise (psiholog).

Cercetarea privind topul preferintelor copiilor in materie de jucarii de vara este prima activitate de acest fel intreprinsa de Hasbro in Romania si Phoenicia Holiday Resort.

Statistici:

Hasbro este una dintre cele mai mari companii producatoare de jocuri si jucarii din intreaga lume. Misiunea companiei este una clara: aceea de a satisface nevoile fundamentale de joaca ale copiilor si familiilor din intreaga lume. In portofoliul brandului Hasbro se afla cateva dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop sau Play- Doh.

Infiintata in urma cu 90 ani, compania Hasbro detine in prezent unele dintre cele mai mari braduri de jocuri si jucarii, dar si jocuri digitale si filme, reusind sa raspunda cu succes cerintelor consumatorilor de pe intreg mapamondul. Producatorul a reusit sa iasa in evidenta de fiecare data, prin inovatia produselor si varietatea lor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related