[Marketeri despre creativitate] Madalin Nitis (Visa): Creativitatea poate salva un obiectiv de business sau ii poate pune piedici serioase

[Marketeri despre creativitate] Madalin Nitis (Visa): Creativitatea poate salva un obiectiv de business sau ii poate pune piedici serioase

Reclamele din pauza de publicitate starnesc reactii dintre cele mai diverse. Unele ne conving, altele ne fac sa radem, cateva ne dau de gandit, multe sunt, mai degraba pur informative si functionale. Pentru ca, de multe ori, nu ne intrebam ce agentie a facut o anumita reclama, ci, mai degraba, ce client a aprobat-o, ne-am interesat cum vad oamenii de marketing creativitatea, daca este conditie mandatory in fiecare brief pe care il dau sau daca li se pare ca e mai bun un mesaj functional.

Creativitatea trebuie sa fie modalitatea de a exprima mesajul astfel incat sa ajute consumatorul sa ia cea mai buna decizie, decizie care ii va influenta viata in mai bine, chiar si intr-o mica proportie. Atunci putem sa mergem linistiti la festivaluri sa luam premii de creativitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related