Chef Florin Dumitrescu si Andrei Aradits au pornit in cautarea bucatariilor din tara unde se gateste cu pasiune

Chef Florin Dumitrescu si Andrei Aradits au pornit in cautarea bucatariilor din tara unde se gateste cu pasiune

Bucataria Lidl vine la tine acasa!
Chef Florin Dumitrescu si Andrei Aradits asteapta inscrierea ta online, pe BucatariaLIDL.ro, iar tu te poti numara printre cei selectati pentru urmatoarea vizita marca Lidl care iti va face bucataria faimoasa. Urmareste sfaturile si trucurile de gatit din site sau contribuie chiar tu cu idei delicioase!

Chef Florin Dumitrescu si Andrei Aradits au pornit, impreuna cu Lidl, intr-un periplu prin tara, pentru a descoperi secretele din bucatariile romanilor. Ai sansa, datorita pasiunii tale pentru gatit, ca orasul din care faci parte sa completeze harta Lidl care urmareste si puncteaza zonele din tara cu mancare buna, preparata cu dragoste.

Te poti inscrie acum pe BucatariaLIDL.ro, completand formularul si, daca esti norocos, casa ta poate deveni urmatoarea destinatie a echipei de filmare care iti va face bucataria faimoasa. Pune in formularul de selectie cat mai multe informatii care sa ii convinga pe membrii juriului Lidl sa te aleaga. De exemplu, detaliile legate de culorile mobilei de bucatarie sau chiar inserarea unei fotografii cu familia ta iti aduc sanse in plus sa te numeri printre cei selectati.

Pasiunea ta pentru gatit poate fi adusa in lumina reflectoarelor. In fiecare saptamana, o familie va fi aleasa sa apara, alaturi de Chef Florin si Andrei, atat pe site-ul oficial, BucatariaLIDL.ro, in revista saptamanala promotionala Lidl, cat si pe Youtube si in magazinele Lidl din tara.
Si surprizele nu se opresc aici: membrii familiei alese vor fi vedetele unui nou spot Lidl care va fi difuzat la TV. 

In sectiunea dedicata din site, „Secrete din Bucatarie“, poti afla sfaturi si ponturi puse la dispozitia ta de catre Chef Florin Dumitrescu dupa vizita acestuia la diverse familii din Romania, dar si din propria sa experienta. Daca esti unul dintre participanti, nu numai ca vei invata trucuri noi, ci si vei putea contribui cu propriile sfaturi pentru a-i ajuta si pe alti pasionati de gatit din tara.

Arata intregii tari ca retetele Lidl au cel mai bun gust la tine acasa!
Invita-i in bucataria ta pe Chef Florin Dumitrescu si pe simpaticul actor Andrei Aradits pentru distractie garantata, mancare delicioasa si afla, direct de la un profesionist in domeniul culinar, cele mai utile sfaturi.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related