savana coloreaza toamna din culorile imaginatiei

savana coloreaza toamna din culorile imaginatiei

savana a pregatit pentru sezonul toamna-iarna 2015 cele mai noi tendinte in materie de culori pentru casa si amenajari interioare. 

savana recomanda pentru aceasta toamna o paleta cromatica de pasteluri, in nuante deschise de bleu, roz, vernil, lila, mov, galben, crem. Nuantele pastel sunt usor de asortat, transmit caldura si luminozitate. Aceste beneficii sunt importante in amenajarea casei, in special pentru spatii mai mici, cum sunt cele din apartamentele de la bloc.

In amenajarea spatiilor de locuit e important sa se respecte proportia de 60/30/30. Acest lucru inseamna ca 60% din suprafata o reprezinta nuanta peretilor, 30% culoarea mobilei si parchetul si alti 30% decoratiunile si liniile decorative de pe pereti.

"Daca te-ai gandit sa faci schimbari in aspectul casei, sunt cateva lucruri de care ar fi bine sa tii cont pentru ca alegerile tale sa se alinieze cu tendintele toamnei 2015. Sunt la moda nuantele pastelate si calde, dar pentru o armonie care sa redea buna dispozitie, liniste si energie e nevoie sa asortam culorile cu mobilierul si decoratiunile pe care ni le dorim sau le avem deja.", declara Cristina Avram (Marketing Manager Consumer Fabryo Corporation).

Nunatele de gri, asa-zisele culori neutre, sunt si ele pe lista de recomandari ale specialistilor in design interior de la savana. Ele se pot integra usor in orice decor si ambient al casei sau apartamentului, fara sa fie nevoie sa schimbam canapeaua pentru ca e mai putin potrivita cu nuanta din living.

Cei mai indrazneti pot adopta cromatica anilor ‘60-‘70 in care domina verdele, albastrul si galbenul.

Specialistii in materie de design si amenajari interioare ne spun ca ceea ce n-ar trebui sa lipseasca din nicio incapere sunt nuantele de lemn crud, asortate fin cu stilul si personalitatea fiecaruia.

savana este o marca a Fabryo Corporation. Fabryo-Atlas dezvolta, produce si distribuie un portofoliu complet de lacuri si vopsele decorative de calitate si solutii durabile de finisaje pentru constructii, sub marcile savana, APLA, INNENWEISS si ROST.

Marca lider in inovatie si culoare, savana spune povestea celei mai de success marci din piata de produse decorative din Romania. savana este cea mai cunoscuta marca pe piata produselor decorative, fiind si marca preferata a consumatorilor romani. savana s-a diferentiat inca de la inceput atat prin unicitatea design-ului ambalajelor, care au o identitate vizuala inovativa si premium, cu o abordare jucausa, colorata si prietenoasa, cat si prin campaniile de comunicare apreciate si iubite atat de consumatori cat si de specialistii in domeniu.

Design-ul ambalajelor savana este creativ si ispirational prin prezenta diferitelor animale colorate inspirate din savana, semn al vitalitatii, exuberantei, calitatii si rezistentei.

savana ofera un sistem de produse decorative premium, de la vopsele lavabile, la vopsele pentru lemn si metal, lacuri pentru lemn, tencuieli decorative si amorse. Marca savana se adreseaza in special tinerilor care doresc ca locuinta lor sa le reflecte personalitatea, inspirandu-i prin solutii de decorare care integreaza nu numai produsele, ci si sfaturi de design interior.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related