KFC lanseaza Duetos, wrapurile pe care sa le imparti doar cu tine

KFC lanseaza Duetos, wrapurile pe care sa le imparti doar cu tine

KFC isi extinde meniul din restaurante lansand un nou produs, in editie limitata: Duetos, adica 2 mini wraps cu Crispy Strip, salata iceberg, rosii si sos dulce acrisor.

Rapid si savuros, noul Duetos este gustarea care te salveaza in nenumarate situatii: in pauza dintre cursuri, in drum spre o intalnire sau pur si simplu cand vrei un moment delicios. Clientii pot achizitiona noile Duetos din orice restaurant KFC din tara, la pretul de 5 lei.

"In fiecare an ne propunem sa aducem produse noi in meniu. Cu Duetos am vrut sa reinventam mult apreciatele Crispy Strips, sa le dam o forma noua si neasteptata. Cele 2 wrap-uri sunt un „smart choice” perfect pentru o gustare rapida si au un pret special”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania.

"Si cum Duetos este o gustare mica pentru doi, dar de-ajuns pentru unul singur, acesta este si mesajul pe care il promovam, cu umor, in noua campanie KFC: toamna aceasta, e bine sa fii single", a adaugat Monica Eftimie.

Campania Duetos din aceasta toamna are doua spoturi TV, „EL” si „EA”, ce ilustreaza momentele in care este bine sa fii single. 

Noul produs beneficiaza de un ambalaj cu design special, in forma de triunghi, ce il face usor de transportat, pentru a fi consumat oriunde si oricand. Campania Duetos aduce preturi speciale si pentru alte produse din meniu, sandwich-ul Dublu Crispy Meltz avand acum pretul de 10.90 lei, iar meniul Dublu Crispy Meltz pretul de 16.90 lei. De asemenea, clientii pot achizitiona 2 felii de bacon pentru sandwich-uri la 1.50 lei.

 

KFC Corporation, cu sediul in Louisville, Kentucky, este cel mai popular lant de restaurante specializat in produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reteta Originala®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® si Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvisuri de pui proaspat preparate, biscuiti si garnituri. Exista peste 19,400 de locatii KFC in 120 de tari si teritorii din intreaga lume. KFC Corporation este subsidiara a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

In Romania, lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network si numara 55 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza si un restaurant la Chisinau, Republica Moldova.

Yum! Brands, Inc., cu sediul in Louisville, Kentucky, detine peste 41,000 restaurante in peste 125 de tari si teritorii. Yum! ocupa locul 216 in lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. In 2014, Yum! a fost numit in top 100 Corporate Citizens de catre Corporate Responsibility Magazine, fiind si unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Marcile de restaurante detinute de companie - KFC, Pizza Hut si Taco Bell - sunt liderii globali in materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza si stil mexican. In afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide in medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider in dezvoltarea internationala de retail.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related