iPhone 6S si iPhone 6S Plus se lanseaza saptamana aceasta in AFI Palace Cotroceni

iPhone 6S si iPhone 6S Plus se lanseaza saptamana aceasta in AFI Palace Cotroceni

Joi, incepand cu orele 00:00, va avea loc lansarea mult asteptatelor iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania, in magazinul iSTYLE Premium Reseller din AFI Palace Cotroceni.

Prezentate pentru prima data la conferinta organizata de Apple in San Francisco la inceputul lunii trecute, noile modele iPhone 6S si iPhone 6S Plus ajung si in Romania saptamana aceasta.

Cu un design subtire, materiale rezistente, precum si tehnologia de ultima generatie 3D Touch, modelele sunt cele mai avansate din gama lansata de Apple pana in prezent.

Toti iubitorii brandului care au asteptat cu nerabdare lansarea telefoanelor la noi in tara vor putea sa le gaseasca in magazinul iSTYLE din AFI Palace Cotroceni, in seara de joi spre vineri, la miezul noptii.

Astfel pana la ora 3:00 dimineata, acestea vor putea fi testate, dar si achizitionate la preturi speciale cu ocazia lansarii. Modelul de 16 GB al iPhone 6S va fi gasit cu preturi incepand de la 3,499 lei, in timp ce iPhone 6S Plus de 16 GB va putea fi cumparat cu suma de 3,999 lei.

In plus, vineri de la orele 23:30, pana la 2:00 dimineata si magazinul Arsis Vodafone din AFI Palace Cotroceni isi va astepta clientii cu cele mai noi modele de Iphone.

"Ne bucuram sa fim gazda unui eveniment atat de asteptat de pasionatii de tehnologie si de iubitorii telefoanelor iPhone. Speram ca ora tarzie sa nu fie un impediment si ii asteptam pe toti cei care vor sa descopere inovatiile aduse de Apple, in AFI Palace Cotroceni", a declarat Aura Dinu (Director de Marketing, AFI Palace Cotroceni).

Organizatorii au pregatit pentru evenimentul de lansare si alte surprize pentru cei care isi vor achizitiona dispozitivele in seara evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related