KFC continua parteneriatul cu ASE, oferind studentilor 5 noi stagii de internship remunerate

KFC continua parteneriatul cu ASE, oferind studentilor 5 noi stagii de internship remunerate

KFC continua parteneriatul cu ‚Academia de Studii Economice’ din Bucuresti, oferind studentilor de la ASE cinci noi stagii de internship remunerate, pentru anul universitar in curs. Studentii pot opta pentru unul dintre departamentele: HR, Operational, Financiar, Supply Chain sau Marketing.

Studentii selectati vor fi angajati cu contract de munca in cadrul departamentului ales, pe o perioada de doua luni, cu un program flexibil de 4 sau 6 ore pe zi, stabilit in functie de orarul lor.

"Credem in tineri si vrem sa le oferim posibilitatea de a invata si de a se dezvolta profesional inca din anii de studentie. Daca anul trecut am oferit 5 stagii de practica in departamentul de marketing, anul acesta ne-am gandit sa le oferim studentilor diversitate, indemnandu-i sa isi aleaga departamentul care se inscrie cel mai bine in planurile lor de viitor. Le urez succes tuturor celor care se inscriu in program si sunt convins ca vor invata multe de la colegii mei", a declarat Mark Hilton (Franchise Business Consultant KFC).

 

"Stagiile de internship oferite de US Food Network studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti pe parcursul anului universitar 2014-2015 au reprezentat o oportunitate pentru studenti de a imbina cunostintele teoretice cu experienta practica in una dintre cele mai importante companii din domeniu. Totodata, programul de lucru flexibil, de 4 sau 6 ore pe zi, a permis ca activitatea academica a studentilor nostri sa nu aiba de suferit. Universitatea noastra este extrem de multumita de rezultatele programului de internship si va sprijini in continuare initiativele similare ale US Food Network" a declarat Pavel Nastase (Rector al ASE Bucuresti).

Programul de internship ofera studentilor posibilitatea de a intelege cat mai bine brandurile Yum! si modul in care se desfasoara activitatea in companie. Studentii vor avea astfel ocazia sa se implice in activitatile zilnice, sa invete de la echipa KFC si sa puna in practica cele invatate in cadrul facultatii.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related