Fashion Days lanseaza noua colectie toamna-iarna 2015 MANGO

Fashion Days lanseaza noua colectie toamna-iarna 2015 MANGO

Fashion Days anunta lansarea unei noi colectii in-season in portofoliul sau, si anume colectia de toamna – iarna 2015 a cunoscutului brand international MANGO. Fashion Days pune la dispozitia clientilor sai peste 1000 de articole pentru femei si copii, ce fac parte din colectia FW 2015 a brandului. 

Ca in fiecare sezon, colectia MANGO FW 2015 evidentiaza tendinte diverse. Stilul Boho este inca prezent. Acest macro-trend se reinventeaza in ultimele sezoane si se impune cu rochii maxi lungi. Oferta MANGO include poncho-uri si cape in design-uri diverse.

Ciucurii predomina ca o influenta a anilor ’70. Blugii evazati, jachetele oversized si caftanele din sifon sunt propunerile perfecte pentru un stil sofisticat, cu articole usoare si elegante.

Colectia MANGO Kids FW 2015 pentru fete evidentiaza eleganta stilului parizian. Anii ’60 se reflecta in trenciuri si jachete reversibile, fara maneci, combinate cu tricouri imprimate, pulovere in dungi si blugi cu talie inalta. Gama de produse pentru baieti are un aer „retro-sport”. Tinute urbane, contemporane si cool sunt realizare printr-o combinatie de hanorace in doua nuante, camasi in carouri, blugi colorati si tricouri casual cu un aer vintage.

"Colaborarea Fashion Days cu MANGO a demarat cu o serie de campanii de flash sales la inceputul anului si ne bucura faptul ca, incepand cu luna aceasta, putem sa oferim clientilor nostri si colectia in-season a brandului. Speram ca aceasta colaborare sa fie una de durata, astfel incat clientii nostri sa se bucure de stiluri diverse, ce reflecta cele mai recente trenduri. Scopul nostru este sa oferim celor care aleg Fashion Days o varietate cat mai mare de produse, pentru ca acestia sa isi gaseasca la noi exact ceea ce isi doresc", a declarat Cristina Pirjol (Head of Buying Fashion Days).

„Selectia de articole disponibila pe site a trecut prin mana expertilor Fashion Days, care au ales articolele pornind de la tendintele din acest an si preferintele clientilor nostri”, a adaugat Cristina.

Inca de anul trecut, Fashion Days a inceput sa includa in portofoliul sau colectii in-season de la branduri renumite, ca: United Colors of Benneton, Esprit, Desigual, Stefanel, UGG, Liu Jo, Superga, Dolce & Gabbana, Dsquared, Levi's, Vagabond.

In noile colectii se regasesc si cele mai bine vandute categorii de produse, care pentru clientii Fashion Days sunt: sacourile, jachetele, tricourile si jeansii. In topul preferintelor in materie de culoare, clientii aleg in special albastru, roz, verde, gri si negru.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related