Camera de Comert si Industrie Romania-Israel sarbatoreste 25 de ani pe piata din Romania

Camera de Comert si Industrie Romania-Israel sarbatoreste 25 de ani pe piata din Romania

Camera de Comert si Industrie Romania Israel (CCIRI) si-a sarbatorit cei 25 de ani de existenta in Romania in cel mai inalt punct al Bucurestiului – SkyTower. Evenimentul „25 and sky is the limit” a reunit personalitati de seama atat din Romania, cat si din Israel.

Printre cei aproximativ 150 de invitati, s-au numarat Excelenta Sa, Ambasadorul Statului Israel in Romania, doamna Tamar Samash, seful misiunii economice al Ambasadei Israelului in Romania, domnul Matan Safran, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti si, in prezent, deputat in Parlamentul Romaniei, domnul Aurel Vainer si presedintele fondator al CCIRI, domnul Jose Iacobescu.

Evenimentul a marcat sarbatorirea a 25 de ani de relatii bilaterale intre Romania si Israel. Obiectivul principal al CCIRI in toti acesti 25 de ani a ramas neschimbat: cresterea schimburilor bilaterale intre cele doua tari. Fie ca este vorba de importuri sau de exporturi, Camera de Comert Romania - Israel lucreaza pentru atingerea acestui obiectiv atat cu Ambasada Israelului in Romania, cat si cu Ambasada Romaniei in Israel.

"Ne bucuram si ne onoreaza sa avem langa noi, cu aceasta ocazie speciala, astfel de prieteni. Sarbatorim un sfert de secol in care am colaborat cu oameni exceptionali, carora le multumim pentru implicarea sustinuta in toate proiectele Camerei. Am oferit fiecaruia cate o medalie editie limitata, in semn de multumire pentru sprijinul acordat."
Calin Cosar (Presedinte Camera de Comert si Industrie Romania Israel)

Pentru a sustine cererile de import-export dintre Romania si Israel, CCIRI cauta producatori, distribuitori sau parteneri pentru diverse companii din cele doua tari.

Totodata, pentru a spori cresterea schimburilor bilaterale, Camera urmareste sa atraga cat mai multi membri prin organizarea de evenimente de networking dedicate atat companiilor deja membre, celor simpatizante, cat si partenerilor si potentialilor parteneri.

O alta directie de actiune o reprezinta crearea unor grupuri de lucru care sa sustina, cu o anumita regularitate, dezbateri axate pe cateva sectoare de activitate. Aceste dezbateri neutre au rolul de a oferi o vedere de ansamblu din perspectiva comunitatii de afaceri.

Primul astfel de grup de lucru, in sectorul „financial services”, este constituit din reprezentantii a cinci banci si deja si-a inceput activitatea.

Printre sponsorii principali ai evenimentului se numara: Firon Bar Nir, Leumi Bank, New Kopel, Tuborg si SkyTower.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related