A doua editie a Festivalului LEGO® se desfasoara in AFI Palace Cotroceni

A doua editie a Festivalului LEGO® se desfasoara in AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni gazduieste pentru al doilea an consecutiv Festivalul LEGO® in Romania.

Evenimentul se desfasoara sub forma unei expozitii unice, in incinta centrului comercial fiind amplasate zeci de figurine uriase, construite in intregime din piese LEGO®.

Printre exponatele aceste editii, iubitorii brandului LEGO® pot admira figurine ce infatiseaza personaje celebre, precum Charlie Chaplin, Mr. Bean, Dragonul Verde, Broscuta DUPLO, personaje Star Wars: Yoda, Darth Vader, C3PO, Clone Trooper, plus altele ce intregesc lista de modele marca LEGO®

Prima editie a Festivalui LEGO® in Romania a fost organizata in 2014, cu ocazia aniversarii de cinci ani a centrului comercial si a avut un real succes in randul vizitatorilor.

"Ne bucuram sa gazduim Festivalul LEGO® pentru a doua oara in Romania. Universul creat de aceste jucarii este nelimitat si fascinant, de aceea figurinele din cadrul expozitiei sunt cu adevarat impresionante. In activitatea noastra, ne concentram pe crearea unui ambient cat mai placut si divers in cadrul AFI Palace Cotroceni. De-a lungul timpului, am inteles ca este foarte important sa oferi clientilor o experienta cat mai autentica atunci cand vine vorba de shopping sau petrecerea timpului liber.", a declarat Aura Dinu (Head of Marketing AFI Palace Malls Division).

A doua editie a Festivalului LEGO® se desfasoara in cadrul campaniei aniversare de 6 ani a centrului comercial. Ziua AFI Palace Cotroceni are loc pe 1 Decembrie, anul acesta activitatile pregatite cu aceasta ocazie aflandu-se sub egida traditiei si a si valorilor autentic romanesti. Organizatorii au pregatit multe surprize pentru a-si rasplati clientii, inclusiv traditionala tombola aniversara in cadrul careia sunt puse la bataie premii substantiale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related