Paul isi incanta clientii cu o noua gama de bauturi calde, in preajma sarbatorilor

Paul isi incanta clientii cu o noua gama de bauturi calde, in preajma sarbatorilor

Brutariile Paul extind gama de bauturi calde in perioada sarbatorilor de iarna, atunci cand temperaturile de afara intensifica mirosul de cafea si portocala. Pentru toti iubitorii de gusturi intense, Paul a inclus sortimente de bauturi pe baza de cafea si ciocolata calda ce rasfata simturile cu retete speciale de sezon.

In categoria de cafea au fost incluse trei bauturi: Le Macchiato (lapte cald, espresso, spuma de lapte), Maroccino (espresso, ciocolata calda cu lapte, pudra de cacao), Cafe Medici (espresso, lapte cald, sirop de ciocolata, sirop portocale), iar in categoria de ciocolata calda sunt doua bauturi: Choco Menthe (ciocolata calda cu lapte, sirop menta) si Choco Noisette (ciocolata calda cu lapte, sirop alune, frisca, alune).

"Din experienta noastra, majoritatea clientilor prefera sa savureze in aceasta perioada bauturi calde pe baza de cafea si ciocolata, datorita texturii cremoase si aromelor intense. Astfel, prin lansarea noilor bauturi calde ne-am propus sa oferim fanilor o gama de produse ce imbina cafeaua sau ciocolata clasica cu rafinamentul frantuzesc, pentru a experimenta intr-un mod original l'art de vivre promovat de Paul", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, Paul Romania).

Noua gama de bauturi va fi disponibila pana pe 28 februarie 2016 in toate brutariile Paul (cu exceptia celor de tip chariot): Dorobanti, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall si Ploiesti Shopping City.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related