Traditia si voia buna s-au reunit in AFI Palace Cotroceni la aniversarea celor 6 ani

Traditia si voia buna s-au reunit in AFI Palace Cotroceni la aniversarea celor 6 ani

Pe 1 Decembrie, AFI Palace Cotroceni a sarbatorit 6 ani de la deschiderea in Romania, alaturi de peste 82.000  persoane care au venit sa se bucure de evenimentele gazduite de centrul comercial.

Anul acesta AFI Palace Cotroceni a imbracat haine de sarbatoare traditional romanesti si a organizat momente la care au fost prezenti mestesugari si artisti populari din mai multe zone ale tarii.

Cantareata Delia Matache a sustinut un super concert spre seara, iar pe parcursul zilei vizitatorii s-au putut bucura de ansambluri si formatii cunoscute, precum Fanfara 10 Prajini, Tara Vrancei, Junii Calusari, trupa Amicii si multi altii. De asemenea, acestia au putut admira chiar o parada militara acompaniata de Muzica Armatei si Drill Team.

„Multumim tuturor celor care au fost prezenti alaturi de noi la cea de-a sasea aniversare AFI Palace Cotroceni in Romania.

In toti acesti ani ne-am dorit sa oferim clientilor nostri oportunitati inedite de petrecere a timpului liber si o varietate de branduri pentru experiente complete de shopping Ne-am dorit ca AFI Palace Cotroceni sa nu fie doar un simplu centru comercial, ci o destinatie, un loc in care poti petrece timp de calitate si te poti bucura de o serie de activitati recreative.

Faptul ca AFI Palace Cotroceni ramane in continuare cel mai vizitat mall din Romania ne confirma ca am reusit sa fim pe placul clientilor nostri si pe aceasta cale le multumim pentru toata increderea acordata”, a declarat Aura Dinu, Head of Marketing AFI Palace Malls Division.

Centrul comercial a organizat cu ocazia aniversarii tombola traditionala unde au fost oferite foarte multe premii, printre care o masina Citroen Cactus castigata de Iana Bradu. Cei nascuti de 1 Decembrie au primit in dar tortul aniversar, iar copiii de 6 ani au primit vouchere gratuite pentru locul de joaca.

Pe 1 Decembrie au fost aprinse luminitele de Craciun in AFI Palace Cotroceni si astfel a fost dat startul sezonului dedicat sarbatorilor de iarna. Si, ca in fiecare an, AFI Palace Cotroceni va fi deschis si de sarbatori 25, 26, 31  Decembrie si 1 Ianuarie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related