Penny Market incepe sa vanda echipamentul oficial al Echipei Nationale de Fotbal in magazinele din toata tara

Penny Market incepe sa vanda echipamentul oficial al Echipei Nationale de Fotbal in magazinele din toata tara

Incepand cu luna decembrie, Penny Market, parte a companiei REWE Group, se apropie si mai mult de jucatorii de fotbal si suporterii Echipei Nationale de Fotbal prin introducerea in cele 168 de magazine Penny Market si 8 XXL Mega Discount din toata tara echipamentul oficial al jucatorilor Romaniei. 

"Sporturile in general si fotbalul, in particular, sunt foarte aproape de valorile companiei noastre. Performanta, pasiunea si dedicarea din joc se potrivesc perfect cu filosofia companiei noastre", a declarat Dennis Biernatzki (manager general al departamentelor de Achizitii, Marketing si Calitate din cadrul Penny Market).

Parteneriatul Penny Market cu FRF a inceput in luna septembrie si se va desfasura pana la sfarsitul anului 2018. Acesta reprezinta intrarea in familia fotbalului romanesc pentru REWE Group, companie germana cu 88 de ani de traditie, 15.000 de magazine in 12 tari europene si o cifra de afaceri in 2014 de peste 51 miliarde de euro.

"Ne-am dorit foarte mult sa ne apropiem cat mai mult de romani – de pasiunile lor, de dorintele lor, de visurile lor. Parteneriatul Penny Market cu FRF nu numai ca duce mai departe o traditie a companiei noastre dar ne si aduce fata in fata cu suporterii nostri cei mai importanti. Clientii nostri. Tocmai de aceea, ne dorim sa ne implicam activ in dezvoltarea Centrelor de Excelenta in Fotbal din tara, dar si sa aducem cat mai multi suporteri aproape de marile stadioane ale lumii unde vor putea sa-si urmareasca jucatorii preferati", a completat Daniel Gross (manager general al departamentelor Audit, Financiar, Control, HR, IT, Constructii, Expansiune, Juridic si Logistica).

 

"Mereu am cautat sa avem alaturi de noi parteneri de incredere, pasionati si ambitiosi. Prin parteneriatul cu Penny am dovedit inca o data ca strategia comerciala de anul acesta a fost un succes si ca fotbalul romanesc este apreciat. Suntem incantati sa-i avem alaturi de noi in echipa de fotbal a Romaniei si sunt convins ca vom avea cele mai bune rezultate impreuna", a adaugat presedintele FRF, Razvan Burleanu.


Razvan Burleanu si Daniel Gross 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related