Deschiderea centrului Therme Bucuresti propulseaza Romania in presa internationala

Deschiderea centrului Therme Bucuresti propulseaza Romania in presa internationala

Reputatele publicatii internationale Associated Press, New York Times, Business Insider si Daily Mail semnaleaza deschiderea Therme Bucuresti, cel mai mare complex cu ape termale din Europa, alaturi de alte importante publicatii internationale.

Associated Press scrie ca ”un SPA termal cu tehnologie de ultima generatie se deschide la Bucuresti”, comentand faptul ca Therme Bucuresti este un adevarat „templu al apelor termale”, aflat in capitala Romaniei. Prin complexitatea tehnologica si dimensiunea sa impresionanta, Therme Bucuresti reprezinta cel mai fierbinte punct de distractie al Capitalei, in acest moment.

La randul sau, New York Times titreaza date relevante despre acest complex unic in Europa. 

Prestigioasa publicatie de lifestyle si cultura Salon vorbeste despre cele 25 de hectare pe care se intinde complexul.

Iar Business Insider, o importanta publicatie de business, aminteste de cele 800.000 de plante din gradina botanica de interior a complexului.

Si celebra publicatie Daily Mail lauda Romania pentru „cel mai mare centru cu ape termale din Europa”, publicand si o galerie de fotografii care suprind magnitudinea proiectului.

Informatii despre Therme Bucuresti au mai publicat si urmatoarele publicatii straine:

 

Incepand din 14 ianuarie, Bucurestiul beneficiaza de un proiect unic, dezvoltat in premiera pentru Romania, care plaseaza Capitala pe harta exclusivista a capitalelor cu traditie in utilizarea apelor termale - Roma, Viena, Budapesta. Therme Bucuresti este deschis pentru publicul larg, oferind bucurestenilor, dar si locuitorilor din orasele invecinate si turistilor, o alternativa de relaxare si distractie complet noua pentru Romania.

Therme Bucuresti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, avand o suprafata totala de peste 30.000 mp si o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Apa termala de la Therme Bucuresti este extrasa de la o adancime de peste 3.100 de metri. In ceea ce priveste spatiile verzi, acestea formeaza cea mai mare gradina botanica din Romania cu peste 800.000 plante.

Investitia in Therme Bucuresti este realizata de A-HEAT GROUP AG, concern cu sediul la Viena. Lucrarile de constructie a proiectului Therme Bucuresti au inceput la finele anului 2013, fiind la fel de provocatoare ca si construirea unui aeroport, investitia totala ridicandu-se la aproximativ 50 de milioane de euro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related