SOS Satele Copiilor Romania si Credit Europe Bank Romania au placerea sa anunte o noua colaborare

SOS Satele Copiilor Romania si Credit Europe Bank Romania au placerea sa anunte o noua colaborare

In cadrul acestui parteneriat, derulat de-a lungul anului 2015, CEB Romania a sustinut o serie de activitati ale organizatiei umanitare, ca parte din strategia sa Responsabilitate Sociala Corporativa.

Cunoscuta institutie financiara Credit Europe Bank Romania, membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, a avut initiativa de a sprijini asociatia SOS Satele Copiilor Romania in activitatile pe care aceasta le desfasoara in cele trei programe din Bucuresti, Hemeius, jud. Bacau si Cisnadie, jud. Sibiu cu scopul de a asigura conditii optime de trai si dezvoltare pentru beneficiarii sai.

Implicarea CEB, prima data in preajma sarbatorilor pascale si a doua oara in decembrie a.c., ii vizeaza direct pe cei peste 260 de copii si tineri care sunt crescuti si educati in satele SOS si in Comunitatile de Tineri.

Cu prilejul Pastelui, CEB a avut inspiratia si generozitatea de a renunta, in favoarea copiilor si a tinerilor de la SOS Satele Copiilor Romania, la traditionalele cadouri pe care le ofera de obicei colaboratorilor si partenerilor sai de afaceri.

Gratie noilor prieteni si sustinatori ai organizatiei, copiii care traiesc in cele trei sate SOS si in Comunitatile de Tineri au avut ocazia de a se bucura de o experienta autentica de Paste, in cadrul caselor sociale, alaturi de mamele SOS.

Succesul pe care l-a avut aceasta donatie a motivat banca sa revina catre asociatie si in apropierea Craciunului, facand un nou efort financiar prin care si-a oferit ajutorul si a contribuit la intarirea parteneriatului dintre cele doua institutii.

In ambele ocazii ale colaborarii din acest an, copiii din satele SOS, au confectionat felicitari prin intermediul carora au multumit oamenilor de bine care au ales sa le fie alaturi si sa le ofere sarbatori mai fericite.

Colaborarea dintre cele doua institutii a inceput in 2012, cand a fost implementata, la nivel intern, o actiune unica de CSR in favoarea SOS Satele Copiilor Romania. Prin proiectul Dupa fapta si rasplata, angajatii Credit Europe Romania au reusit sa-si convinga colegii sa doneze pentru copiii din familii defavorizate, dezvoltand "bursa produselor si serviciilor" ce puteau fi adjudecate in schimbul unor contributii financiare. Ideea creativa a angajatilor CEB a insemnat un prim ajutor consistent pentru copiii de la SOS.

"Sustinerea educatiei este o componenta majora ale strategiei de CSR a CEB. Avand in vedere aceasta directie, colaborarea cu renumita organizatie SOS Satele Copiilor Romania care, printre alte servicii pe care le ofera, sustine necesitatea accesului la educatie al copiilor, a venit ca un demers natural", a declarat Ramona Dumitru (Director de PR si Comunicare, Credit Europe Bank Romania).

 

"Suntem deosebit de mandri de o parte a societatii civile si a comunitatii de business din tara noastra. Prin intermediul programelor de responsabilitate sociala corporativa si a facilitatilor fiscale, din ce in ce mai multe companii din Romania vin in intampinarea eforturilor zilnice pe care le depunem pentru a asigura copiilor din satele SOS un mediu familial sanatos si sigur. Credit Europe Bank este un partener pe care ni-l dorim aproape pe termen lung. As vrea sa salut atitudinea pro-viata si programele care sustin educatia derulate de CEB si sa le urez An Nou cu bucurii tuturor angajatilor, partenerilor si clientilor bancii", a adaugat Carmen Bruma (Manager Departament Strangere de Fonduri si Comunicare, SOS Children’s Villages Romania).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related