Biz Austria, o editie speciala despre impactul marilor companii austriece in economia romaneasca

Biz Austria, o editie speciala despre impactul marilor companii austriece in economia romaneasca

Biz incepe anul 2016 cu o editie speciala realizata in Austria. De ce Austria? Fiindca ocupa locul doi in topul investitiilor straine in Romania, iar marile companii austriece prezente pe piata locala influenteaza direct evolutia economica a Romaniei. Fiindca Viena este locul unde se iau permanent decizii care au un impact major asupra mediului de business romanesc.

In acest scop, echipa Biz si-a relocat redactia in Viena in perioada 25-30 ianuarie, unde va discuta direct cu liderii de business care gandesc azi strategiile ce vor fi implementate maine, nu doar in Romania, ci si in regiune si pe plan global.

Interviurile si analizele echipei redactionale vor fi prezentate intr-o editie speciala care va dezvalui evolutia economica a regiunii in acest an.

BCR, cea mai mare banca din Romania, este parte a grupului Erste, iar echipa Biz va vizita grupul financiar austriac chiar in noul hub regional al acestuia din Viena. Oficialii Bursei din Viena vor detalia oportunitatile de investitii pe aceasta piata financiara importanta din Europa. Karl Sevelda, CEO al Raiffeisen Bank International va dezvalui, in premiera pentru Biz, care sunt planurile grupului pentru Romania.

Tot in aceasta saptamana, echipa Biz va vizita branduri austriece care au cucerit lumea – Red Bull, Swarovski si Julius Meinl.

Cum vacantele la schi in Austria sunt preferate de tot mai multi romani, unul dintre interviurile din editia speciala #BizAustria este cu Emanuel Lehner-Telic, directorul regional pentru Europa Centrala si de Est al Oficiului National de Turism al Austriei.

Mai mult, echipa Biz va afla cum creativitatea se impleteste cu strategia de la lideri ai agentiilor de publicitate din Austria, cum ar fi Elisabeth Pelzer – Managing Director al Publicis Group, Michael Kapfer – Managing Partner la Lowe GGK sau Boris Beker – Managing Partner al Chapter4.

Ca de fiecare data, si in editia dedicata Austriei vor fi evidentiati romanii care si-au cladit cariere solide in aceasta tara. Jurnalistii Biz se vor intalni cu manageri de top precum Adrian Cernautan, care conduce businessul Coca-Cola din Austria, Mike Borze - Vice President la BenQ Europe, sau Cristian Ustinescu - director in cadrul Immofinanz, investitor major pe piata de real-estate din regiune.

Editia speciala #‎BizAustria este un proiect Biz, realizat in parteneriat cu BCR, ‎Austrian Airlines, ‎Raiffeisen Bank si ‪‎Eurolines.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related