VEKA Romania anunta schimbari in structura echipei locale

VEKA Romania anunta schimbari in structura echipei locale

VEKA Romania anunta, la inceput de an, schimbari in structura echipei locale de vanzari. Astfel, dl. Gyula Takacs a fost numit in functia de Director National de Vanzari, ocupand totodata si pozitia similara din Ungaria.

Numirea sa in noua functie a avut loc la finalul anului 2015. Anterior acestei promovari, dl. Gyula Takacs ocupa pozitia de Director Regional de Vanzari Romania Vest din anul 2011, precum si pozitia de Director National de Vanzari Ungaria incepand cu anul 2013. Domnul Gyula Takacs are o experienta in domeniu de peste 15 ani.

Schimbarea in functie a dlui. Gyula Takacs vine ca urmare a faptului ca dl. Robert Post, General Manager VEKA Romania si Responsabil de Vanzari Europa de Est, a primit anul trecut noi responsabilitati in cadrul VEKA AG in calitate de Director Executiv al Diviziei de Export.

In contextul noilor schimbari structurale, dl. Gyula Takacs va prelua o parte din responsabilitatile actuale in Romania ale dlui. Robert Post. Odata cu aceasta, se va alatura echipei executive coordonate de dl. Gabriel Nicolaescu, Deputy General Manager VEKA Romania.

 

"Este o deosebita onoare pentru mine sa accept aceasta noua provocare aferenta pietei nationale de tamplarie termoizolanta, aceasta fiind, in acelasi timp, si o buna oportunitate personala de dezvoltare in ceea ce priveste latura de management. Totodata, prin aceasta noua functie in cadrul VEKA Romania voi avea posibilitatea de a aduce pe plan local expertiza acumulata pana in prezent in Ungaria si de a contribui mai puternic la evolutia companiei si la trendul pozitiv al diviziei locale.", a spus dl. Gyula Takacs.


Gyula Takacs

 

"Prin schimbarile inregistrate in componenta echipei VEKA Romania, divizia noastra locala primeste o noua reconfirmare a rezultatelor deosebite pe care le-a obtinut pe o piata dominata exclusiv de pretul produselor. Consider ca aceste schimbari vin in beneficiul VEKA Romania si sunt convins ca experienta, cunostintele si pregatirea dlui. Gyula Takacs vor aduce un suflu nou companiei specializate din furnizarea de solutii de profile extrudate conform celor mai riguroase standarde de calitate – clasa A.", a spus dl. Gabriel Nicolaescu (Deputy General Manager VEKA Romania).


Gabriel Nicolaescu (Deputy General Manager VEKA Romania)

 

Schimbarile anuntate in echipa locala de vanzari a companiei intaresc obiectivele strategice ale VEKA in Europa de Est, iar acest lucru va contribui la cresterea gradului de autonomie locala in procesul de gestionare a distributiei de profile VEKA pe piata din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related