Ofera un cadou cu Farmec in luna indragostitilor

Ofera un cadou cu Farmec in luna indragostitilor

In luna iubirii, Farmec ofera tuturor indragostitilor cadoul ideal pentru Ea si El – casetele cu produse cosmetice din gamele Gerovital, Doina sau Argan Plus. Acestea contin atat produse pentru ingrijirea tenului cat si produse destinate ingrijirii corpului si parului.

 

"Casetele cadou au fost concepute de specialistii Gerovital pentru doamnele, domnisoarele si domnii care doresc sa ofere celor dragi produse cosmetice de cea mai buna calitate, pentru ingrijirea zilnica. Suntem atenti la nevoile consumatorilor nostri si incercam sa le fim aproape in ocazii speciale, oferindu-le sansa de a face bucurii celor dragi. Astfel, casetele cadou reprezinta un cadou practic, usor de utilizat, la un raport pret-calitate corect, ideal pentru a fi oferite in Luna Indragostitilor", a declarat Ioana Borza (Marketing Manager Farmec).

 

Casetele cadou includ produse cosmetice din gamele Gerovital H3 Derma+, Gerovital Happiness, Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Men, Gerovital H3 Classic, Argan Plus si Doina si pot fi achizitionate din supermarketuri, hipermarketuri sau magazine de profil cosmetic din tara.

Casetele cadou pot fi cumparate si din magazinele proprii Farmec (Cluj-Napoca, Tirgu-Mures, Arad, Timisoara) sau online, direct de pe site.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related