Therme Bucuresti a pus in scena cel mai mare eveniment muzical neconventional din Romania

Therme Bucuresti a pus in scena cel mai mare eveniment muzical neconventional din Romania

Therme Bucuresti, cel mai mare centru de relaxare cu ape termale construit de la zero din Europa, a fost gazda unui moment cultural in premiera, sustinut de Orchestra Simfonica Bucuresti.

Evenimentul a celebrat cea mai de succes lansare a unui astfel de centru inregistrata in Europa: in mai putin de o luna de la deschidere, peste 100.000 de vizitatori au beneficiat de experienta Therme Bucuresti. Astfel, flashmobul a rasplatit prin muzica comunitatea creata in jurul Therme Bucuresti.

Sub umbrela “culture of health”, acesta deschide seria de evenimente care vor fi organizate in locul devenit, in ultima luna, punctul principal de atractie al Bucurestiului.

 

Peste 80 de instrumentisti au surprins vizitatorii complexului cu un spectacol spontan in care Rapsodia Romana de George Enescu si Radetzky March de Johann Strauss si-au dat intalnire in interpretarea neconventionala a Orchestrei Simfonice Bucuresti.

Complexul s-a transformat pentru cateva minute intr-o imensa sala de concert in care reactia entuziasta a oamenilor a amplificat muzica interpretata de orchestra.

 

Evenimentul este o premiera absoluta pentru toate centrele Therme din intreaga lume, fiind in acelasi timp cel mai mare flashmob muzical organizat cu o orchestra in Romania: 80 de instrumentisti dintre care 8 tobosari, 22 de violonisti, 9 percutionisti, 4 violoncelisti si 3 trompetisti, au facut cele doua cunoscute partituri sa rasune grandios si familiar, in egala masura.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related