kika - primul retailer home&deco pet friendly

kika - primul retailer home&deco pet friendly

kika deschide larg usile pentru toti membrii familiei, devenind primul magazin de mobila si accesorii pet friendly din Romania. Astfel, retailerul intra pe o nisa noua, tintand cont de dorintele pietei tot mai deschise catre animale.

kika isi astepta clientii, alaturi de pisica sau catelul lor, pentru a descoperi care sunt tendintele acestui sezon in materie de mobilier si decoratiuni, dar si ce accesorii sunt la moda pentru animalele de companie.

 

"La kika acordam atentie intregii familii. De aceea, am pregatit animalelor boluri cu apa proaspata pentru a le satisface setea chiar in magazin, iar pentru propietari, un spatiu dedicat, cu toate produsele de care au nevoie pentru companioni: accesorii pentru dresaj, jucarii si genti de transport, perii, hamuri, zgarzi, lese si o multime de alte produse pe placul sau.", a declarat Ruxandra Apostolica (marketing manager kika Romania).

 

Decizia de extindere a categoriilor de produse vine ca urmare a analizei comportamentului consumatorilor din Romania, care au dezvoltat o relatie strans cu animalul de companie.

Astfel, kika doreste sa ofere tuturor iubitorilor de animale o experienta placuta si un ambient similar celui de acasa, in care toti membri sa se simta confortabil.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related