UNIVERSUL VEKA prezent la expozitia Fensterbau Frontale 2016: Siguranta viitorului este aici

UNIVERSUL VEKA prezent la expozitia Fensterbau Frontale 2016: Siguranta viitorului este aici

"Bine ati venit in UNIVERSUL VEKA!" este mesajul prin care VEKA AG isi va intampina vizitatorii in cadrul expozitiei de la Nuremberg, in perioada 16-19 martie 2016, cea mai importanta expozitie de profil la nivel global.

Lider mondial in furnizarea de solutii de top pentru ferestre si usi termoizolante, VEKA va prezenta producatorilor de ferestre, pe o suprafata de o mie de metri patrati, cele mai sofisticate si inovative produse si servicii capabile sa ofere producatorilor parteneri siguranta in business si afaceri.

Arhitectura din acest an a standului VEKA este o dovada clara a multitudinii de solutii tehnice oferite de companie producatorilor de tamplarie termoizolanta, aducand evenimentul la un alt nivel, in sensul propriu.

Astfel, spatiul de prezentare VEKA va fi structurat pe doua nivele, pentru a oferi oportunitatea de expunere a tuturor gamelor de produse si servicii ale companiei.

 

"Ne dorim ca standul nostru de la Fensterbau Frontale 2016 sa reflecte cu adevarat performanta VEKA. Vom prezenta clar si in detaliu ce poate VEKA sa ofere producatorilor de ferestre. Toate acestea vor fi demonstrate tuturor vizitatorilor nostri din Germania si nu numai, pe parcursul conversatiilor din cadrul platformei inovative.", a explicat Bonifatius Eichwald (Vicepresedinte Sales & Marketing VEKA AG).

 

Doua nivele de parteneriat activ

Sloganul acestei editii, „UNIVERSUL VEKA: viitorul are nevoie de siguranta”, subliniaza perfect obiectivul acestui eveniment.

Partenerii VEKA nu trebuie sa se preocupe in privinta viitorului deoarece VEKA le poate asigura solutii noi, adaptate pietei si cerintelor viitorului. Vorbim despre tehnologii futuriste privind constructia ferestrelor, expertiza puternica si servicii special concepute pentru cresterea nivelului pietei. 

Grija VEKA pentru partenerii sai se poate observa si in conceptul standului de prezentare: spatiul generos dedicat comunicarii ii invita pe toti sa se intalneasca pentru a discuta despre necesitatile pietei de ferestre. Ca in fiecare an, pe tot parcursul evenimentului, echipa VEKA are placerea de a se intalni atat cu oaspetii sai din Germania, cat si cu ceilalti vizitatori veniti din pietele locale, inclusiv din Romania.

Expozitia UNIVERSUL VEKA are un profil international – deoarece este unul dintre cei mai importanti producatori din lume, la evenimentul din Nuremberg, VEKA isi va prezenta produsele catre piata de profil din Germania, dar va oferi si solutii pentru pietele regionale, un exemplu in acest sens fiind SOFTLINE 82, sistem comercializat si in Romania.

Inca de la aparitia sa, platforma SOFTLINE 82 s-a dovedit a fi un sistem complet care ofera solutii integrate producatorilor de ferestre: atat pentru cladiri noi, cat si pentru proiectele de renovare si eficientizare energetica, pentru ferestre, usi rezidentiale sau usi glisante, pentru constructii comerciale sau pentru casele in sistem pasiv cu cerinte stricte de izolare termica.

 

Platforma viitorului, la standul VEKA de la primul etaj

Platforma inovatoare, prezenta la primul etaj al standului de la expozitie, va prezenta rezultatele VEKA in materie de cercetare, dezvoltare si servicii, in vederea asigurarii succesului partenerilor companiei.

Sase statii de informare vor ilustra modul in care VEKA AG seteaza tendintele, asigurandu-se ca partenerii sai sunt intotdeauna pregatiti sa raspunda cerintelor viitorului, cu scopul de a-si pregati partenerii producatori de tamplarie termoizolanta sa raspunda nevoilor viitoare ale pietei si societatii.

Astfel, compania va oferi solutii a caror sustenabilitate a fost testata si verificata in situatii concrete:

  • Calitatea VEKA: Standardele de calitate VEKA se extind catre toate ariile de competenta ale companiei germane. Incepand cu testarea initiala a materialelor, continuand cu productia si monitorizarea continua a produselor, pana la angajamentul ferm de a oferi cea mai buna calitate. Standardele de calitate se extind chiar pana la furnizorii de servicii contractati de VEKA.
  • Reciclare garantata: Cu ajutorul VEKA Umwelttechnik GmbH, propria sa divizie de reciclare a ferestrelor vechi din PVC, VEKA nu ofera partenerilor sai doar servicii complexe pe termen lung, ci si garantia sustenabilitatii, factor important in cresterea vanzarilor pe termen mediu si lung.
  • Instrumente de servicii VEKA: Liniile directoare pentru montaj eficient, precum si solutiile online VEKA pentru planificare si design, alaturi de manualele tehnice VEKA sunt instrumente valoroase, de mare ajutor pentru cei care utilizeaza produsele VEKA in munca de zi cu zi, in conditii de siguranta tehnica si fiabilitate.

 

Mai aproape de viitor

Noul sistem SOFTLINE 70 MB/ Smart Home: Acest sistem inovator de profile poate fi integrat complet in automatizarile locuintei. Acest lucru nu inseamna doar ca sistemul inteligent de ventilatie, incalzire sau umbrire poate fi incorporat in conceptul de casa smart, dar si ca izolarea termica a ferestrei (Uw) poate atinge valori de pana la 0,475 W/(m2K).

La standul VEKA vor fi disponibile viitoarele solutii integrate, exponate incorporate si fotografii ce ilustreaza implementarea initiala.

Serviciul de Tehnologie VEKA: VEKA investeste intens in cercetare, dezvoltare si testare. O echipa interdisciplinara, formata din oameni creativi si specialisti din diverse sectoare de activitate, lucreaza pentru solutii sigure, de viitor, oferite partenerilor VEKA.

VEKA SPECTRAL: VEKA SPECTRAL este noua tehnologie de extrudare a suprafetelor fine ale profilelor, avand proprietati exceptionale atat in ceea ce priveste aspectul, atingerea, stabilitatea si usurinta in productia ferestrelor termoizolante – prima tehnologie de suprafata in calitatea superioara VEKA!

Acesta va fi UNIVERSUL VEKA la Fensterbau Frontale – 1000 de m2 de solutii tehnologice orientate catre un viitor durabil - Hala 6, Stand 253.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related