KFC si Pizza Hut cauta peste 450 de colegi pentru echipele din noile restaurante

KFC si Pizza Hut cauta peste 450 de colegi pentru echipele din noile restaurante

Prezente in 23 de orase din Romania, lanturile KFC si Pizza Hut cauta peste 450 de colegi noi pentru restaurantele care se vor deschide pe parcursul anului 2016.

La KFC, cei interesati de un loc de munca in cadrul companiei pot opta fie pentru un post de casier, fie pentru un job in bucataria restaurantelor.

La Pizza Hut, locurile de munca pentru care candidatii isi pot depune CV-uri sunt: ospatar, casier sau bucatar.

Cele mai apreciate avantaje ale unui job la KFC sau Pizza Hut sunt programul de lucru flexibil si trainingurile specializate, care ii ajuta atat pe cei proaspat intrati in echipa sa se integreze usor si sa isi inteleaga atributiile, cat si pe cei cu experienta, care se pot dezvolta armonios in cadrul unei companii internationale.

Noii angajati au acces atat la instruire practica in restaurant, realizata de experti, cat si la training-uri online, sub forma de cursuri si teste.

Dupa aproximativ un an de la angajare, membrii echipei KFC care au performante bune intra in programul de Manager Trainee, avand astfel ocazia sa invete notiuni de management specifice activitatii din restaurant, sa conduca o echipa si sa se implice in experienta oferita clientilor.

 

"Stim ca este greu pentru tinerii fara experienta sa isi gaseasca un loc de munca. De aceea, noi le oferim sansa de a lucra pentru un brand international alaturi de care au posibilitatea sa-si dezvolte o cariera. Angajatii KFC si Pizza Hut beneficiaza de training-uri dedicate si au sansa de a avansa rapid in cariera, intr-o echipa tanara, energica, pozitiva si ambitioasa. De asemenea, incepand cu luna februarie, am crescut salariile angajatilor cu o medie de 20% la nivel de restaurant. Cele doua retele de restaurante sunt in continua dezvoltare, astfel ca avem disponibile locuri de munca in foarte multe orase din Romania. In aceasta perioada cautam peste 450 de colegi noi pentru restaurantele KFC si Pizza Hut pe care le vom deschide anul acesta la nivel national", a declarat Mark Hilton (Franchise Business Consultant KFC si Pizza Hut Romania).

 

Cei interesati de un loc de munca la KFC sau Pizza Hut au posibilitatea de a obtine un post fara experienta prealabila, varsta minima pentru angajare fiind de 16 ani. Pe langa salariul de baza, angajatii celor doua lanturi de restaurante primesc bonuri de masa si bonusuri trimestriale, in functie de performante.

De asemenea, se acorda cresteri salariale corelate cu vechimea acestora. Un alt beneficiu il constituie programul flexibil, pe care acestia il pot adapta in functie de necesitati. Ei pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau sase ore, fie pot lucra doar in weekend (vinerea, sambata si duminica).

In acest an, in lunile martie si aprilie, lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut participa la doua mari targuri de recrutare, in mai multe orase ale tarii: Targul de Cariere si Angajatori de Top.

Reprezentantii celor doua companii vor participa la targuri pentru a promova posturile vacante curente, insa si posturi noi ce vor aparea ca urmare a deschiderii unor noi restaurante, ca parte a planului de extindere din 2016. Retelele de restaurante KFC si Pizza Hut au peste 3,200 de angajati la nivel national.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related