UniCredit Bank sarbatoreste Ora Pamantului

UniCredit Bank sarbatoreste Ora Pamantului

UniCredit Bank sarbatoreste si in acest an Ora Pamantului, stingand luminile in sediul central – din Bulevardul Expozitiei 1F, Bucuresti - sambata, 19 martie 2016, intre orele 20:30-21:30.

Initiativa se desfasoara la nivel de grup, Romania fiind una dintre cele 14 tari europene care s-au alaturat campaniei. UniCredit sarbatoreste Ora Pamantului stingand luminile in 82 de cladiri, din Austria, Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Croatia, Germania, Italia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Ucraina si Ungaria. 

Astfel, UniCredit ia parte pentru al noualea an consecutiv la initiativa globala a WWF menita sa conduca la cresterea nivelului de constientizare cu privire la schimbarile climatice, care reprezinta o amenintare semnificativa pentru planeta.

In anul care urmeaza Conferintei ONU pe teme climatice de la Paris si adoptarii noilor Obiective pentru Dezvoltare Durabila, suportul UniCredit pentru aceasta campanie subliniaza eforturile grupului de a adresa problemele legate de conservarea mediului inconjurator si de a sustine dezvoltarea sustenabila.

Ca parte a acestor eforturi, inca din 2009 grupul a inceput sa isi reduca emisiile energetice operationale si, in conditiile in care obiectivele stabilite initial pentru anul 2020 au fost deja atinse, noi ambitii au fost stabilite: reducerea cu 60% pana in 2020 si cu 80% pana in 2030.

UniCredit Tower va lua de asemenea parte la Ora Pamantului. Sediul central al bancii din Milano a primit o certificare LEED Gold din partea US Green Building Council pentru atentia ferma pe care o acorda, prin constructie si proiectare, economiei de energie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related