Revelatii din viata Andreei Marin la Itsy Bitsy FM

Revelatii din viata Andreei Marin la Itsy Bitsy FM

Un nou sezon de emisiuni “Pretuieste viata” cu Andreea Marin debuteaza pe 4 aprilie la Itsy Bitsy FM.

Realizatoarea vorbeste zi de zi la radio si pe itsybitsy.ro despre cele mai importante evenimente din viata ei, care i-au marcat evolutia, despre parinti si modele care au transformat-o in ani, lucruri putin cunoscute de public.

 

"Am trait in ultimii 15 ani cati altii intr-o viata si vreau sa impartasesc oamenilor ce am invatat din experiente atat de diferite. Cred ca ma defineste fiecare schimbare prin care am trecut, dar mai ales respectul pentru viata pe care vreau sa il transmit tuturor", declara Andreea Marin.

 

Emisiunea radio “Pretuieste viata” este difuzata la Itsy Bitsy FM de trei ori/zi de la 09:05, 10:40 si 16:40 de luni pana vineri, fiind postata zilnic in varianta video si pe itsybitsy.ro.

Andreea Marin s-a alaturat echipei Itsy Bitsy FM in anul 2015, dupa ce a fost multi ani ascultatoarea acestui radio pentru parinti si copii, impreuna cu fetita ei Violeta. Emisiunile ei sunt o sursa de inspiratie pentru parintii care isi doresc o viata armonioasa dincolo de toate rolurile zilnice: de parinti, de profesionisti, de parteneri de cuplu etc.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related